Spiderchick

Gemensamt fredagsmys och photoshopuppfräshning
Igår var jag själv med barnen, Spiderpapa är iväg på trevligheter. Plötsligt fick jag sms från en kompis som skrev att hon var själv med barnen och undrade om vi ville ha besök? Ha! Snacka om tajming. Det ville vi gärna såklart! 
 
Efter ytterliagre en stund fick jag sms från ännu en kompis som undrade om vi ville ses för hon var själv med barnen. 
 
- SMURF!! skrek jag då eftersom det är så man ska säga när man gör något lika. 
 
Det har jag lärt mig från barnen. 
 
Snacka om tajming att vi var så många ensamma kvinnor i Skövde på en och samma kväll? Det hade inte att göra med någon fotbollsmatch, tro det eller ej. Hur som helst teamde vi upp allihopa och hade fredagsmys tillsammans. Hur trevligt som helst. 
 
Imorse blev barnen hämtade av sin morbror med fästmö för att åka till äventyrsbadet här i stan. Ni ska tro att det var happy kids som packade sin badbyxor! Själv har jag passat på att jobba med ett skrivuppdrag samt även friskat upp mitt minne i photoshop. Jag har läst photoshop både under gymnasiet och eftergymnasialt men jag har inte jobbat jätteaktivt med det. Men det är ju ROLIGT när man väl kommer ihåg hur det fungerar. 
 
Ett av resultaten: 
 
 
 
 
 
Obs! Bilden kan innehålla spår av manipulation och våt dröm. 
 
 
Sabina

Sånt där photoshoppande är min favorit :'D tar alltid tillfället i akt när folk fyller år att photoshoppa in dem i diverse bilder, haha!

Svar: haha ska jag också börja med!
Moa DeBruin

Anonym

Tjena!
Ville bara springa förbi med ett par meningar om att orange is the new black släpptes I säsong 5 igår! Har för mig du också diggade den serien?

Ha det gött och tack för en underbar blogg. Älskar att få ta del av erat liv och din vackra konst att diktera den!

Svar: åå tack för fina ord vad glad jag blir! :) Jaaa jag såg på Orange igår, såååå bra! :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress