Gummistövel-begär

Igår var det dags för fotbollsträning för barnen igen. En regnig sådan för första gången den här säsongen. Vi har haft tur med vädret innan som väl är. 
 
När jag stod där på en regning fotbollsplan under ett paraplyn och huttrade med en hyfsat omfattande vattenläcka i skorna så kände jag för första gången i mitt liv att jädrar vad gött det vore att köpa sig ett par gummistövlar! 
 
Så det ska jag göra. 
 
Japp. Jag erkänner att jag alltså har varit mamma i snart åtta år men aldrig har ägt ett par gummistövlar.
 
- Hur går det ihop?? undrar ni förfärat.  
- Det går alldeles utmärkt ihop! svarar jag. 
 
Man undviker helt enkelt sägningen det finns inget dåligt väder det finns bara dåliga kläder och ändrar den till det finns visst dåligt väder, stanna inne!
 
Sen har man löst den klädfrågan. 
 
Men träningar och matcher och grejer är ju svårt att undvika även om vädret är dåligt så nu skulle ett par skodon i material gummi sitta fint ändå. 
 
Man växer som människa varje dag. Sägs det. 
 
 
 
Utsikt under ett paraply. 
 

Kommentera gärna!
Hanna

Det är inte alls roligt med regn! Har haft ungefär samma tänk som dig! Bara det att jag har en hund istället som måste ut dagligen i alla väder, så de är nog dags för mig med att klicka hem ett par stövlar x)

Svar: haha det låter så :)
Moa DeBruin

2017-06-04 ♥ 20:01:52 » URL: http://www.sofaiiil.blogg.se
Li

Jag är mest imponerad att du vågar dig tillbaka till fotbollsplanen efter näsknäckargrejen! 🙌 visserligen med skydd av ett paraply, mycket smart! 👍

Svar: Haha jag är ju tvungen! Har antagligen cirka 15 år av fotbollsmatch-tittande framför mig 😉
Moa DeBruin

2017-06-04 ♥ 21:37:42
Johanna

Hemligheten med gummistövlar är att hitta ett par riktigt snygga. Som de här med regnbågar på! Älskar dem! Barnavdelningen rulez! Och ännu bättre är det att de finns upp till stl 41 trots barnavdelningen. http://www.next.se/en/g50466s9#713348

Svar: haha najs!
Moa DeBruin

2017-06-13 ♥ 10:49:59

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback