Midsommar 2017

Vi hade en supertrevlig midsommarafton igår trots att eftermiddagen och kvällen regnade bort. 
 
Vi var hos våra kompisar i Fagersanna utanför Skövde för andra året i rad.
 
Traditionell dans runt stången är givet. Jag skrålade med för liv och lust i alla sånger. För barnens skull. Det är viktigt att visa engagemang! Oklart om dom kommer tacka mig för det i framtiden men jag gör i alla fall mitt bästa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag hade mina aaaaaningar om att ett det möjligen stundade regn hade jag tagit med mig min nya regnjacka. Ni kan kalla mig SmartoBert! Både för att jag tog med regnjackan OCH för att jag faktiskt har investerat i en. Kostnad per användning kommer antagligen vara nere i en miljard minus noll när jag är klar. 
 
 
 
 
En morbrors axlar fungerar super som transportmedel. 
 
 
 
 
Väta som väta resonerade delar av gänget och tog sig ett dopp i sjön, trots regnet. 
 
 
 
 
Till kvällen hade vi beställt catering. Pizzerian i Fagersanna levererar både pizza och indisk mat. Plus agerar den lokala livsmedelshandlaren i form av försäljning av mjölk, fil, flingor och annat nödvändigt. You just gotta love landsbygdens lösningar! 
 
 
 
 
 
Glass levererade dom också. Jag tog mig an mig den betungande uppgiften att smaka av alla glasskulor för att på så vis kunna utröna smakerna. Apelsin och kokos var godast! Outstandning till och med. 
 
 
 
En fin midsommarafton att spara i hjärtat. 
 
Idag har alla i familjen Spiderchick, mig inkluderad, vaknat upp trötta, griniga och sura. Trots sovmorgon. Härrrrrrligt. Jag tror att det är sista veckan på fritids och förskola samt en sen kväll som tar ut sin rätt. Vi får försöka jobba runt allas humör och göra det bästa av dagens förutsättningar. 
 
Nu är det sommarlooooov! 
 
Häpp!
 

Kommentera gärna!
Matilda

"Fagersanna utanför Skövde"............
#bittertibrobo

Svar: Haha skrev jag så? Märklig formulering, håller helt med dig
Moa DeBruin

2017-06-27 ♥ 21:20:42 » URL: http://lejoninna.blo.gg

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback