Midsommardagen

Vi fick en bra dag idag, trots svajiga humör på morgonen
 
Det började med att jag ringde till min lilla mormor för att kolla läget och det visade sig tyvärr att hon hade urinvägsinfektion. Hon är 89 år i år, min mormis. Då ska man inte behöva gå med sådant en hel helg. Så vi åkte ner till den öppna jourcentralen för att lösa någon form av antibiotika, eller vad man nu tar mot sådant. Mormor hade dåligt samvete hela tiden när vi satt i väntrummet och ursäktade sig att hon var till besvär. 
 
Men hon är inte till besvär.
 
Jag kan sitta på tusen vårdcentraler med min mormor om det skulle vara så. Hon har tagit hand om mig under min uppväxt. Jag tar gärna hand om henne tillbaka.
 
När vi var klara ville hon prompt ge mig pengar för hjälpen vilket jag tvingades ta emot men jag ska ge pengarna till mamma så får hon spendera dom på mormor i smyg. 
 
Sen åkte vi till Hjo och åt glass på Moster Elins, ett glasscafé. 
 
Jag bad min man fota mig till bloggen och vi är så oerhört kompatibla gällande det, han och jag. Det blir alltid bra foton. Aldrig några konstigheter. Näääärååå. Han kämpar på bakom kameran och jag framför. 
 
- Blev det bra? frågar jag. 
- Jaaaaa-ha då, lovar han. 
 
 
 
 
 
Tack älskling. 
 
Efter glassätningen ringde vi spontant till några kompisar och frågade om dom ville ses och grilla och det ville dom. Det resulterade i en trevlig kväll med många skratt. 
 
 
 
 
 
En fin dag. 
 

Kommentera gärna!
Sabina

Min man säger också alltid att det blir bra bilder också ser man bara helt konstig ut och vill helst inte ladda upp någon av bilderna. :P

Svar: Hehe 😆
Moa DeBruin

2017-06-24 ♥ 22:22:21 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback