Nya fladdrisar

Jag köpte ett par nya fladderbyxor i Göteborg. 
 
Titt´ så fina! 
 
 
 
 
 
 En riktig liten pyjamas-historia. Ja dom känns som pyjamasbyxor alltså. SÅ sköna!
 
- Låtom oss fladdra... viskar byxbenen åt mig. Låtom oss fladdra i den ljuva sommarvind och vara alldeles mjuka och rymliga och tillåtande.
 
Aaaa... 
 
Någon undrade om jag kunde tipsa om trevliga fladdrisar och här i Monkis webshop hittar ni hur många varianter som helst. Och här är ett par snygga från H&M. Eller här på Lindex i glada färger. 
 
Jag föredrar mina fladdrisar helraka, det vill säga inte att dom går in vid ankeln. Långa eller vadkorta spelar ingen roll. Och bara för att det fladdrar nedtill så behöver man inte ha tight upptill utan jag tycker att det är snyggt (och skönt!) att matcha med en lös blus eller skjorta. På fötterna har jag lågskor i herrmodell, sneakers eller sandal om det är varmt. 
 
Japp. Det var mina fladdertips det. 
 
Testa och era ben kommer tacka mig. 
 

Kommentera gärna!
Inne hos Ina

Tack för tips, jag är verkligen sugen på ett par :)

2017-06-13 ♥ 19:09:21 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Helena

Jag ÄLSKAR fladderbyxor! Rensade i garderoben förra veckan och hittade två par som jag hade glömt bort att jag hade. Så jädra najs, nu ska jag fladderbyxa sönder mina sommaroutfits!

Svar: yäääää! :)
Moa DeBruin

2017-06-13 ♥ 21:55:03 » URL: http://www.helenans.blogg.se
Marias bokhylla

Kanske borde gå på fladderjakt till gravidmagen. Jeansen är ju inte superbekväma längre. :'D

2017-06-14 ♥ 08:38:07 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
Anna

Älskar mjuka och fladdriga byxor, som dessutom är SNYGGA!

2017-06-14 ♥ 10:09:25 » URL: http://daystyle.se
MC

Sååå skönt! Har köpt dessa http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/se-alla-klader/byxor/elinore-byxa/prod776231389.html

Som faktiskt är snyggare i verkligheten! Inte ofta det händer. Så sköna och man känner sig finklädd fast man egentligen närmast går i pyjamas.

Svar: Jättefina!
Moa DeBruin

2017-06-14 ♥ 12:09:55
Helena

Har säkert berättat det här förut men när jag var 18 kanske var det superinne med fladderbyxor. Jag minns inte om det var mina prickiga eller randiga jag hade men PRECIS mitt på torget får jag in ena foten in i andra byxbenet, trampar på det och faller framstupa.. pladask.. mitt på torget. Allt i väskan ramlar ut och jag rafsar snabbt ihop det, viker av åt ett helt annat håll och går världens längsta omväg till busshållplatsen med blossande kinder.

Svar: Aj 😱 jag har hålla mig på benen i mina, som väl är 😊
Moa DeBruin

2017-06-17 ♥ 00:03:39 » URL: http://hemmahoshelena.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback