Sommarpresenter och knappa marginaler

Idag fick barnen välja var sin sommarpresent i leksaksbutiken. Dom är väldigt olika varandra när det gäller att välja. Äldstebarnet vill gå igenom sortimentet. Fundera. Klämma och känna. Fundera lite till. Diskutera sina olika val med en vuxen. 
 
Minstebarnet å sin sida travar in i butiken och det första han lägger ögonen på väljer han. Vilket alltid är något av ett lotteri. Idag föll blicken på ett paket med Minionfigurer.
 
- Jag tar det! sa han bestämt. 
- Du vill inte kika runt lite först? undrade jag. 
- Nej. 
 
Nä häpp.
 
Sen hoppade han studsmatta i en timma medan brorsan ägnade tiden åt att välja och välja för att slutligen inte välja något alls i just den butiken. 
 
 
 
 
Efter sommarpresentvalet skulle vi hämta Spiderpapa på jobbet. Han slutade klockan 16 och klockan 16:15 skulle mitt body pump-pass starta. Vi hade därför bestämt att vi skulle hämta Spiderpapa på jobbet och sedan kunde han och barnen i sin tur lämna av mig på gymmet.
 
Klockan 16:01 sladdade vi in utanför Spiderpapas jobb. 
 
- THIS IS A DRIVE BY!! JUUUUUMP IN!! ropade jag åt honom genom en nedvevad ruta samtidigt som bilen fortsatte rulla.
 
En minut innan träningspasset började flåsade jag in på gymmet.
 
Ha! 
 
Det kallar jag LMSM*
 
 
 
 
Nu är det HÄLG! Underbart. 
 
* Livspussel Med Spännande Marginal

Kommentera gärna!
Klara

Hej! Jag har läst din blogg sen Spiderchick tiden och älskar den såklart! Jag undrar om du och Matilda jobbar i hop fortfarande? Du behöver inte svara om det är känslig, har bara undrat lite vart hon tagit vägen här på bloggen.

Svar: Jo vi jobbar fortfarande ihop. Inget känsligt alls 😊 Men vi reser ingenting längre och då blir det ju inte riktigt bloggmaterial på samma sätt. När jag skriver "mina kollegor" är Matilda alltid inkluderad.
Moa DeBruin

2017-06-17 ♥ 00:47:45
Amanda

Alltså...du skriver på ett sånt jäkla härligt sätt! Alltid med humor i raderna. Garvade halvt ihjäl mig av meningen "sen hoppade han studsmatta i en timma medan brorsan ägnade tiden åt att välja och välja för att slutligen inte välja något alls i just den butiken" :D sen har väl det också att göra med hur dina barn är såklart, men ändå. Det är alltid, ALLTID, lika roligt att kika in här varje dag för att läsa :) KRAM och trevlig helg!

Svar: Tack snälla för fina ord 😊❤️ kram!
Moa DeBruin

2017-06-17 ♥ 08:23:32 » URL: http://stolendance.blogg.se
Sabina

Men hallå, cliffhanger! Vad valde äldstebarnet! :O Mvh, överdrivet engagerad i leksaksinköp för att vara 28 år gammal

Svar: Haha han valde fotbollskort med tillhörande pärm 😄
Moa DeBruin

2017-06-17 ♥ 10:28:31 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback