Toalettproblem

När jag är sist kvar på jobbet för dagen vågar jag INTE gå på toaletten utan min telefon!
 
Det vågar jag i och för sig inte annars heller, men då är det mer en sällskapsgrej. När jag är sist kvar på kontoret är telefonen en ÖVERLEVNADSGREJ. För tänk om dörren till toaletten går i baklås? Då sitter jag där utan möjlighet att kontakta omvärlden. Jag vågar heller inte låta dörren stå öppen för tänk om en kollega kommer tillbaka för att hämta något och så sitter jag där på porslinstronen och ger personen minnesbilder som hen ALDRIG kommer kunna tvätta bort från näthinnan.
 
I synnerhet om jag är sist på jobbet en fredag vågar jag inte gå på toaletten utan telefonen för kontoret står tomt under hela helgen.
 
HUUUU! 
 
Jag skulle i alla fall kunna dricka vatten, kissa OCH bajsa helt obegränsat i 48 timmar. Inget ont som inte skulle föra något gott med sig. Antar jag...........? 
 
 
 

Kommentera gärna!
Sanna

Hehe, min sambo fick ett samtal från sin jobbarkompis en fredageftermiddag. Han hade blivit inlåst i kopieringsrummet som bara gick att öppna utifrån och alla kollegor hade gått hem. Vi fick åka dit och rädda honom, tur att han hade mobilen med sig 😊

Svar: haha oh jag säger ju att det är bra att ta med sig mobilen!! ;)
Moa DeBruin

2017-06-26 ♥ 12:35:29
Nathalie

Hahah igenkänningsfaktor: HÖG. Jag tar alltid med mig telefonen in på toa för jag är livrädd för att låsa in mig. Även om jag inte är ensam någonstans gör jag så för jag är ikke den typen som skulle börja banka på dörren och skrika. Nej, den skammen skulle jag aldrig utsätta mig för, då är jag hellre inlåst så bäst att ha med telefonen helt enkelt vid eventuell kris ;)

Svar: exakt :)
Moa DeBruin

2017-06-26 ♥ 17:03:42 » URL: http://naatly.se
Anna Maja

Jag förstår dig helt och hållet! Brukar tänka lite likadant. Men tänker också att om det hände på en fredag, tror du inte att visa familjemedlemmar skulle börja sakna dig framåt kvällen om du inte kom hem? Och gjort skallgångskedja och kontaktat polisen om hemvärnet som kunde komma och rädda dig? ;)

Svar: det får vi verkligen hoppas!!!! ;)
Moa DeBruin

2017-06-26 ♥ 20:31:45 » URL: http://littermentart.blogspot.com
Maria

Haha! Trodde föräldrar älskade att få vara länge på toa ifred :)

Svar: Inte en hel helg helst 😉
Moa DeBruin

2017-06-27 ♥ 12:08:35
Ingela

Absolut ska man ta mobilen med sig in på toa. TVÅ gånger har toalettdörrar inte gått att öppna efter uträttat behov. Paniken är obeskrivlig! Särskilt när man har klaustrofobi som jag har =(

Första gången var när jag och familjen var på ett vattenlekland i Alanya. Gick in i omklädningsrummet med treåringen som var i akut kissnöd. När vi skulle gå ut så snurrade bara låskolven runt. Runt omkring oss var det så högt ljud så till en början hörde ingen mina desperata rop och bankande på dörren i ett trångt varmt utrymme. Hade panik men spelade cool inför barnet för att inte skrämma slag på honom. Gick sådär. Till slut uppmärksammade folk i omklädningsrummet oss, kontaktade personal men det tog lång tid att få upp dörren. När vi kom ut till poolerna så hade mannen inte ens märkt att vi varit borta...

Den andra gången var ännu mer sinnessjuk. Kickoff med jobb. Besök på Malmö museum och deras fina akvarium/zoo. Jag o ena kollegan gick på den nyrenoverade toaletten med fyra bås. Jag hörde att hon blev klar före mig så hon gick ut. När jag skulle låsa upp dörren gick det inte! Dörrvredet lät som vanligt och gick att vrida så man hörde att det vreds om men jag kom inte ut! Kände paniken stiga! Dörren var av stål och dörrlisterna av stål, de täckte den utåtgående dörrens glipor helt. Tack o lov hade jag mobilen med in, så jag ringde chefen och bad honom hämta hjälp. En valhänt hippiekille anställd på museumet hade aldrig hållt i ett verktyg och klarade inte av att få ut mig. Låsanordningens innerdel som ska haka i hade knäckts av! Det gick inte heller att haka av dörren för verktyg saknades och Ikea-nycklar passar liksom inte heller på en sån dörr ;-) så tack vare jobbets två byggnadsinspektörer och mycket sparkande från min sida fick de ut mig efter 25 minuter!! De yngre kollegorna hade försett mig med proviant (cider) under tiden så jag var lugn och go när jag kom ut, hahahaha!

Så kontentan är JA, ha alltid mobilen med! Sedan dess kontrollerar jag noga låsanordningar på offentliga toaletter innan jag går in...

Kul att se att du turistat i Malmö/Lund! :D

Svar: haha hu! Vilket äventyr du har med dörrar! jag har aldrig blivit inlåst men lever med som ett reellt hot ;)
Moa DeBruin

2017-07-06 ♥ 08:48:07 » URL: http://ingells.blogg.se
Anna

Vi har omklädningsrum i källaren (jobbar på sjukhus), finns ingen täckning på mobilen där nere.
En kollega blev inlåst över natten och lyckades inte ta sig ut. Nästa morgon kom det några som lyckades bryta upp dörren med typ yxa... nu skrattar vi lite åt det, men fy fan va hemskt!


(Hela grejen blev anmäld till säkerhetsavdelningen....)

Svar: men fy! stackare!!
Moa DeBruin

2017-07-16 ♥ 20:57:58

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback