En elefantörabebis

Jag har i veckan förlöst en liten, liten elefantörabebis! 
 
Japp. 
 
Mina elefantöronväxter  (jo jag skriver mina för jag är den enda i familjen som lägger hand vid dom) har nämligen förökat sig! Japp. En så himla glädjande nyhet, som ni kanske förstår. Jag hittade den lilla bebisen halvvägs upp ur jorden, vid sidan om sin ena förälder.
 
- Men GRATTIS! utbrast jag glatt till elefantöronen. Låt mig hjälpa er!
 
Sedan förlöset jag ömsint den lilla bebisen ur krukan och placerade den i en kuvös med vatten.
 
 
 
 
 
Efter någon vecka när bebisen hade fått rötter planterat jag den i en ny kruka. Så nu kan man säga att bebisen har flyttat hemifrån. En hyresrätt på minus en halv kvadrat har den fått. Jag tror att den trivs superbra!  
 
Nu inväntar både jag och elefantöronföräldrarna att lille bebis ska växa till sig och bli stor och stark. Kanske hamna i målbrottet? Eller hur elefantöron nu utvecklas. 
 
Hur som helst tänker jag addera "alternativ barnmorska" till mitt cv. 
 
 
 
Föräldrarna firar nedkomsten med bubbel, vad det verkar?
 

Kommentera gärna!
Mia Öhlund

Kul att någon annan än jag trivs med att vara elefant-öre-barnmorska!😊 älskar dina Gif-listor..gråter av skratt. Så tack för goa skratt. Mvh Mia

Svar: åh tack snälla du för go kommentar :) kram!
Moa DeBruin

2017-03-24 ♥ 20:32:01 » URL: http://studsarheden.blogg.se/
Tinis-advocadomamma by day - bloggare by night

Kul att du kallar den för en bebis!!! Min kille kallade precis får advocadoodling för en bebis. Det var fint. Nu funderar vi på att skaffa fler bebisar! Dvs advocadoodlingar (ej riktiga bebisar)

Svar: hehe låter fab!
Moa DeBruin

2017-03-25 ♥ 12:01:23 » URL: http://tinis.me
Karin Wikström

Grattis till din nya medlem & din nya titel! Mina elefantöron trivs (?) växer & frodas. Ibland kan jag tänka att de tycker att ytan är tämligen liten för utökande av familj.. men det måste vara allmänna relationen & mående som avgör mest? Hur gör du för att övertala dem att ta steget att bli fler? Mycket vatten? Lovord om hjälp att finna nytt boende? Sol, inte sol? Jag måste nog plantera om mina, om det ska bli någon familj.. eller erbjuda parterapi.

Svar: haha... tack! Jag har planterat om mina elefantöron en gång. Då blev dom väldigt glada och förökade sig inom några veckor, men bara en bebis än så länge. Jag vattnar cirka en gång per vecka och dom står ganska långt in i vårt vardagsrum, så ej i direkt solljus. Där trivs dom super :) Börja med att plantera om så ska du se att lusten väcks till liv!
Moa DeBruin

2017-03-27 ♥ 09:37:03 » URL: http://karinwikstrom.blogg.se/
Malou

Var har du hittat de supersnygga krukorna? 😍

Svar: Åhlens, dock länge sedan nu :)
Moa DeBruin

2017-04-05 ♥ 06:28:38

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback