Flugtämjaren

Sjuåringen fångade en fluga i vårt sovrum igår. Snart var flugan alldeles tam och fick namnet Doko. 
 
Doko var under kvällen med och åt middag (han fick pizzarester, vi andra åt vego-stroganoff), han hoppade runt i en hage byggd av plusplus-bitar, tittade på när barnen borstade tänderna samt satt på sjuåringens axel och såg allmänt from ut. 
 
När det var läggdags var vi alla rörande överens om att Doko var en del av familjen!
 
Naaaww...
 
 
 
 
 
 
Idag måste jag dock meddela att det kan hända att jag råkade komma lite för nära Doko när jag dammsög tidigare... Och det kan hända att Doko nu ligger begraven i en dammsugarpåse som borde ha tömts i alla fall för en månad sedan... Jag säger absolut inte att det ÄR så. Jag bara håller möjligheterna öppna för att det kan vara så. 
 
Japp. 
 
Så nu vet ni. 
 
Bra. 
 
Ursäkta men vem sitter och putsar vingarna på en tuss av damm och flyger INTE IVÄG när det kommer ett dammsugarmunstycke alldeles för nära? Va?? Jag bara undrar?? 
 

Kommentera gärna!
Sabina

Haha min syster hade en sådan "sällskapsfluga" jättelänge. Den var verkligen social och satt med henne när hon gjorde läxor, såg på film osv. :'D

Svar: 😄👍 lite synd att jag råkade suga upp Doko 😕
Moa DeBruin

2017-03-16 ♥ 19:21:38 » URL: http://lesthi.blogspot.se
mamma

Så trevligt med en ny familjemedlem! Fast nu kanske han inte finns kvar.. Kommer du i håg att vi hade en fluga i bilen en hel sommar? Du kallad den för Sallbert, finns väl bara du som kan komma på ett sådan namn.. Nå väl, Sallbert var med både till Odensberg o Hultsfred, om nu någon mot förmodan vet vart dessa orter ligger;))

Svar: Haha... 😄 jag minns!
Moa DeBruin

2017-03-16 ♥ 21:32:10
Kusin P

Näe, alltså nu tycker jag synd om äldstebarnet! Först hans myra o nu flugan..😔💕

Svar: faktiskt rätt eländigt :( Till mitt försvar var det faktiskt inte meningen att suga upp Doko.
Moa DeBruin

2017-03-16 ♥ 21:52:46

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback