Spiderchick

Jury Årets UF Företag
Idag har jag, Matilda, en kollega till oss samt tre andra företagare varit jury i kategorin Årets UF Företag Skaraborg.
 
UF står för Ung Företagsverksamhet och vinner man Årets UF Företag vinner man inte bara kapital till företaget man kvalificerar sig även till SM i Stockholm med chans att representera Sverige i UF Europa. 
 
 
Tre glada jurymedlemmar. 
 
 
  
Först fick vi i juryn läsa alla bidragens företagsrapporter. Sedan fick alla företag, var för sig, 4 minuter på sig att pitcha sin affärsidé och efter det fick vi juryn ställa frågor om allt från marknadsföring till ekonomi och sälj. Vi såg en tydlig röd tråd i att alla företag hade ett ambitiöst och uttalat miljötänk. Det är sannerligen en miljömedveten generation som växer upp nu.
 
Att ta ett beslut om vinnare var INTE var lätt.
 
 
- ALLIHOPA VINNER!! ville jag skrika. 
 
Men så löd tydligen inte reglerna. 
 
Till slut föll valet på Concrete UF som tillverkar ljuslyktor i betong och som vi ansåg stod för ett imponerande helhetstänk vad gäller alla delar av företaget. Men överlag är jag SÅ imponerad av samtliga drivna ungdomar!
 
 
 
 
Efter den här dagen inser jag att jag under mina år som egenföretagare har lärt mig SÅ mycket! Jag hade inte det minsta svårt att ställa relevanta frågor för jag vet själv hur man driver ett företag och vad som krävs. Det är en häftig känsla för en kvinna som allt för länge har trott mindre om sig själv. 
 
Nu: Akut soffläge. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress