Kvällslistan

Jag hittade en kvällslista som jag tänkte att jag skulle besvara. 

 

Till Eder tjänst.

 

Spajdans kvällslista: 

 

När går du och lägger dig på kvällen? 
Jag brukar ligga i sängen vid 22:30 och då har jag i regel en del social medier att scrolla igenom. Om inte innan somnar jag senast 23:00. 

 

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Konstaterar att jag inte borde scrolla Instagram det sista jag gör på kvällarna. 

 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Två minuter. Av med sminket ba. Sedan undviker jag smidigt allt vad ansiktsmasker och återfuktning heter och dövar mitt dåliga skönhetssamvete med tandborstning.  

 

Är du kvällstrött? 
Jag brukar ha en trötthetsdipp vid 18-snåret och tänker att ikväll - IKVÄLL - ska jag minsann lägga mig tidigt. Sedan blir jag piggare och piggare och piggare ju längre kvällen lider för att slutligen nå något slags pigghetscrescendo vid 21:30. Sedan går det snabbt utför igen. 

 

Vad har du för kvällsrutin? 
Vid kl 19 startar vi nattning av barnen (på vardagar). Vi läser en bok och myser tillsammans i sängen. Sen släcker vi lampan och då startar SFR (Stora Fråge Rejset) med tusen olika frågor vilka vi försöker besvara så gott vi kan. Vid 19:40 brukar barnen sova. Ibland är äldstebarnet uppe lite längre. Till exempel har vi tittat på Familjer på Äventyr tillsammans vilket har varit supermysigt! Men rent generellt är båda barnen kvällströtta och mår bra av att somna vid den tiden. Efter det ligger jag raklång i soffan resten av kvällen tillsammans med min lika raklånga man. Vi ser filmer eller serier, scrollar våra telefoner och pratar. 

 

Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Så som jag beskrev ovan. 

 

Hur går du klädd på kvällen? 
Från klockan 16 när jag kommer hem från jobbet går jag klädd i mysbyxor och myströja. Såvida vi inte har gäster eller ska iväg. Då brukar jag bemöda mig att bära en mindre mysifierad outfit. 

 

Vad är det bästa med kvällen? 
Att komma ner i varv och ta det absolut megastenlugnt! Att börja plocka, tvätta eller diska efter kl 20 är absolut förbjudet i vår familj. Det är inte vad kvällarna är till för. 

 

 

 

Kväll i Spiderchicks kök. 
 

Kommentera gärna!
Elinor

Åh Moa! Jag älskar din blogg så mycket! Dina inlägg har så hög igenkänningsfaktor vilket är underbart. I all hets och stress är det underbart att läsa om någon som gör precis som en själv. Mysbrallor och horisontalläge när kidsen sover. Tack för att du förgyller mina kvällar (det är då jag hinner läsa din blogg) och för att du är DU!

Svar: åh tack själv snälla för en kommentar som VÄRMER! :) Kram!
Moa DeBruin

2017-03-01 ♥ 20:53:10

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback