Spiderchick

Melodifestivalhelg i Stockholm
Vilken fin Melodifestivalhelg vi har haft i Stockholm! 
 
Igår när tåget precis hade lämnat Skövde station sa fyraåringen orden som en förälder vet ALLTID kommer så fort man tenderar att passera en kommunskylt:
 
- Jag är hungrig! 
 
Japp. Men han fick lov att hålla magsäcken i schackt för äta skulle vi göra uppe i Stockholm. Väl där blev det thaimat. Grönsaker i form av djur fick vi också, vilket gav bonuspoäng. 
 
 
 
 
 
Efter mat i magen checkade vi in på hotellet, rum 1111. Respektabel siffra! Ändå.
 
 
 
 
Fönster och säng var hoppkompatibla, det insåg fyraåringen snabbt. 
 
 
 
 
I fönstret kunde vi även sitta och mysa så det gjorde vi MASSOR!
 
 
 
Inte. 
 
Varför skulle vi sitta och mysa massor i ett fönster? Vi hade väl annat för oss. 
 
Efter ombyte åkte vi till Friends Arena där vi mötte upp några kompisar från Skövde.
 
 
 
Innan festivalstart gick vi till Vapiano eftersom menyn där utlovade mat för alla smaker och åldrar. Och visst, maten var god men stämningen i lokalen var hysterisk. Personalen släppte in alla som ville i restaurangen men det fanns inga bord lediga så folk hovrade runt som blodtörstande hökar och kastade sig över första bästa lilla bit av bord som hintade lämnas. Till slut var det en kvinna som förbarmade sig över oss och sa att vi kunde överta deras platser så fort dom var klara. Hon var jättetrevlig och det visade sig även att hon var en av killarna i Fo&O:s mammas Zumba-kompis. Den kopplingen måste man bara älska!
 
Vid 19:00 kilade vi över till arenan och klockan 19:58, två minuter innan mellostart, somnade fyraåringen i mitt knä. Men det gjorde inget för hur många kan skryta med att man har sovit bort en Melodifestivalfinal på Friends Arena??
 
Vi som var vakna njöt hur som helst av showen och tyckte även att rätt låt vann. 
 
 
 
 
Idag vaknade vi bland fluffiga täcken och kuddar i hotellsängen. Sen åt vi en god hotellfrukost där smoothie och pannkakor med Nutella stod högt på listan. 
 
Vid 11 checkade vi ut och gick mot tåget. 
 
- Nu längtar jag hem till Sverige igen! konstaterade fyraåringen.  
 
Geografi är inte så noga i hans värld. 
 
Nu är vi hemma och jag är HELT SLUT! På riktigt. Känner mig som en mix mellan en förmultnad äppelskrutt och en multi-urvriden disktrasa. 
 
Helgen får en femma* - men skönt att vara hemma!
 
Nu måste jag chockvila!**
 
*Av fem möjliga. 
 
**Ord som beskriver en påträngande och ambulerande känsla av att vilja lägga sig raklång 
 
Nina

Bästa schönborgarna!

Svar: Verkligen 😄👍
Moa DeBruin

Emelie

Zumbafolk är bra dom 😁✌

Svar: Haha ja! Väldigt hjälpsam och trevlig 😄
Moa DeBruin

pezze

vilken hotell bodde ni på i sthlm?? o va det bra frukost o så!!!!?!? letar efter en bra o billig hotell..tänkte vroom te sthlm ngn gång i sommarn!!!

Svar: Scandic grand central. Bästa hotellet enligt mig, men kanske inte det billigaste man kan bo på :)
Moa DeBruin

Hanna Myhrfeldt

"Nu längtar jag hem till Sverige igen", haha såå underbar kommentar!! 😍 Kan själv verkligen relatera till detta då jag alltid tycker att det känns som att jag varit utomlands när jag varit i någon av våra storstäder😂

Svar: Håller med :)
Moa DeBruin

Stina

Har också en 4 - åring som är rolig med geografi. Här är det oftast Norge när vi är bortresta😂😉 Eller Norrland som han verkar tro är ett eget land 😃

Svar: rimligt ändå! :)
Moa DeBruin

Lisa

Sambons dotter 9 år sa häromdagen - "Europa har tre län. Jönköping, Kronoberg och Kalmar". Hon menade såklart Småland, det förstår väl vem som helst? 😂 (Var tvungen att googla och Halland och Östergötland är också med men i liten skala 😉)

Svar: haha så söt :)
Moa DeBruin

lina

Vi var också på vapiano. Gaaalet! Speciellt för en förvirrad småstadstjej som mig. Jösses! Tur maten var god :) Min sambo sa när vi satt och åt "-Titta inte nu, men, hon som sitter där borta, är inte det en kändis? Känner igen henne.." Det visade sig vara du :) Kram!

Svar: haha... Gillar att din sambo refererade till mig som kändis ;) Ja stämningen var nåååågot crazy men maten var god! kram!
Moa DeBruin

Maria at Inredningsvis

Härliga livsglada bilder :) och bra låtar i år för en gång skull.

Idag är det bra barnbutiks tips hos mig på bloggen:)

Ha en kanon vecka!

LOVE Maria på Inredningsvis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress