Nya mål i sikte

Idag har jag lämnat gammalt bakom mig och genom att så göra öppnar man upp för nytt. Stäng en dörr och en ny ska öppnas. Ungefär så brukar jag resonera. 
 
Dörren vi har stängt idag är den till vårt kontorsrum. 
 
Ni som har hängt med och har bra minne vet att jag var tveksam till att signa upp mig på ett kontor. Men istället för att lyssna på min magkänsla intalade jag mig själv att jag var feg och körde över vad jag innerst inne kände. Dumt. 
 
Missförstå mig rätt. Det har inte varit elände att ha kontor. Absolut inte. Vi har haft jätteroligt med fabulösa kontorskamrater men samtidigt har det känts som en överflödig addering. Vi är ute och reser mycket och konsultar från olika arbetsplatser och där emellan är det rätt skönt att ta en jobbdag hemma, så rummet har mest stått tomt och stundom gett mig dåligt samvete. Även om det nu inte är svårare än att vi säger upp kontraktet tar jag det här som en lärdom att lita på min magkänsla. För den guidar mig ALLTID rätt.
 
Nåväl. Nu är det alltså uppsagt och det känns bra. 
 
Finns det någon Skövdebo som är intresserad av ett tjusigt rum granne med kreativa, härliga personer. Hojta till!
 
 
 
Kontor utsida.
 

Kommentera gärna!
Anonym

Bra gjort! 😊💪🏻

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

2017-03-09 ♥ 16:00:39
Anonym

Kommer du och matilda podda igen? Saknar er podd, den var såååå bra! Undrar även om ni fortfarande jobbar ihop och umgås? Kram

Svar: Ja vi jobbar fortfarande ihop :) Matilda är en av mina bästa vänner och kollegor! Men podcast kommer vi inte göra igen, tyvärr :-/
Moa DeBruin

2017-03-09 ♥ 21:14:40
Mary

Amen förlåt kan inte låta bli...tänkte på toalettdörren som alltid står öppen, tänk vilka möjligheter! Varje gång du stänger en (toalett)dörr öppnas en annan 😂😂😂.

Svar: Haha JAAAA! Det är vårt hushåll i ett nötskal 😂
Moa DeBruin

2017-03-10 ♥ 11:08:32

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback