Pälsängrarna - my story

Jag fick en fråga i veckan
 
Hahaha snälla berätta mer om pälsängrarna????? // Ebba 
 
Jo visst kan jag berätta mer om dom! Pälsängrarna och jag levde ofrivilligt (från min sida) ihop i Göteborg. Det började med en liten änger som gnagde hål på mina tights och slutade med att hen och alla hens tvåtusensjuhundraen kusiner också flyttade in. Dom dök upp lite var som helst, men främst i olika typer av textilier. I vår ryamatta, ja där var det ordentlig FÄST! Oj oj. 
 
- This is FEKKING PARADISE! kan jag tänka mig att pälsängrarna tjoade åt varandra mellan mattfransarna. 
 
Vi hade även fläskänger (gör er själva en tjänst och googla INTE det) som levde på vår diskbänk och smaskade av brödsmulor och ostpartiklar. 
 
Det var hemskt! Faktiskt.
 
Men tydligen är det så att pälsänger ofta lever i väggarna på gamla hus och får dom feeling att komma ut därifrån, ja då gör dom det. Man kan stävja deras förökning genom att städa ofta, hålla rent på lister och inte låta kläder ligga på golvet. Sen kan det även vara så, och nu spekulerar jag bara, men det KAN vara så att vår lägenhet hade extra gott rykte bland pälsänger eftersom det innan oss hade bott två kaniner och en stor hund där (tillsammans med en människa). Dom gillar ju hår, odjuren. 
 
Som tur var flyttade vi ifrån pälsängerlägenheten innan det blev allt för trångbott. Det var väldigt skönt att lämna allt det bakom sig, det får jag säga. I vår nästa lägenhet hade vi dock MÖSS?!? Hotfulla sådana.
 
Jag funderar fortfarande på vad jag tycker var värst.
 
 
 
Utanför pälsängerhuset i Göteborg. 
 
 

Kommentera gärna!
Anna

Jag trodde väldigt (alldeles för) länge att de hette pälsänglar och så kallades för att de liksom "dödade" kläder?

Svar: hahaha.... Jag trodde också länge att det hette pälsänglar!
Moa DeBruin

2017-03-22 ♥ 20:32:33
Anki

Möss är värst för mig alla dar I veckan...

Svar: Jo det är ju inte så trevligt direkt. Men det var ju bara en mus -pälsänglarna så många fler! Hu... lite pest eller kolera för min del faktiskt.
Moa DeBruin

2017-03-22 ♥ 23:06:05
Nathalie

Så jäkla hemskt med sån där förbannsd ohyra och svåra är de rackarna att bli av med också! Jag och mitt fina hem drabbades av mjölmott för några år sen. Till slut var fan hela luften fylld av dem, de var överallt och flög omkring i lägenheten som om de ägde den. Fy tusan vad jag skämdes och var äcklad, urk!! Nu är de tack och lov *PEPPAR PEPPAR* borta och har varit länge. Må de aldrig komma tillbaka!! O_o

Svar: Hu! I feel ya!
Moa DeBruin

2017-03-23 ♥ 16:26:28 » URL: http://naatly.se
Ebba

Jag blev så lycklig att du gjorde ett inlägg och berättade om detta att jag asgarvade redan vid första meningen. Men sen håller jag med, fy farao, hade också en fight med dom i forna tider. Har inte sett röken av dom i min nuvarande lägenhet. Håller tummarna för att både ni och jag slipper dessa inneboende filurer i framtiden!

Svar: Haha ja det får vi verkligen hålla tummarna för! :)
Moa DeBruin

2017-03-26 ♥ 14:12:02
Anna

Jag bor typ 500 m från huset på bilden. Har också sjuka mängder pälsängrar. Misstänker att hela Hisingen ligger och flyter på en grund av dessa djävulusiska påfund.

Inte går de att muta heller.

Svar: haha... oh no! Det är att husen är gamla kanske?
Moa DeBruin

2017-03-29 ♥ 15:22:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback