Saker som förundrar mig

Fyra saker som förundrar mig 
 
1. Folk som på ni:ar mig i mail. Jag önskar att Ni ska kunna ta del av... Mailaren i fråga vill antagligen framstå som artig medan jag sitter i andra änden av mailet och undrar vilket århundrade jag just hamnade i.
 
2. Fosterfilter. Ni vet det där filtret som suddar ut precis varenda veck i en människas ansikte. Missförstå mig rätt jag ÄLSKAR filter! Men att använda varianter som backar tiden till fosterstadiet kommer jag aldrig att göra. Ingen kommer ändå tro på att jag är nyfödd. Just sayin. 
 
3. Att våra totalettdörr ALLTID står på vid gavel?? Förutom möjligen när någon sitter där inne. Detta trots att jag stänger dörren cirka 75 gånger per dag och även har utbildat familjen i kursen "Stäng dörrar och även gärna garderober och köksluckor efter er" (7,5hp, helfart) (om någon undrar). Så... Förunderligt? 
 
 
 
 
4. Att dörren till vår tvättstuga också alltid är öppen?? Vem i familjen har konstanta ärenden in dit? Lider någon i familjen av någon slags hemlig tvätt-mani? Jag förstår inte. 
 
Slut på förundran. 
 

Kommentera gärna!
Sabina

Det kanske spökar :P

Svar: kaaaaanske det :)
Moa DeBruin

2017-03-06 ♥ 18:38:51 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Anonym

Haha tänkte just "åh så har inte vi det här hemma. Jag har minsann lärt barnen (och maken) att stänga toadörren". Sen vände jag mig om..

Svar: hehe... :)
Moa DeBruin

2017-03-06 ♥ 18:55:05
Lisa

Jamen jag veeet! Vår toadörr är ALLTID ÖPPEN! Och ofta lyser det därinne också trots att det är tomt. Jag blir galen! Stänga, släcka, stänga, släcka, ibland gör jag inget annat! Toan ligger liksom i mitten av huset också så det ser så trist ut. Vilket bekymmer va?! 🙄😂

Svar: Vår toa ligger PRECIS vi hallen som ni ser och det känns ju så där trevligt om en gäst stiger innanför dörren och omedelbart får vår toalettstol i knät....... Men ja är detta våra enda bekymmer är vi väl ganska lyckligt lottade ;)
Moa DeBruin

2017-03-06 ♥ 20:24:41
Karin

Guilty! Jag är den som alltid lämnar skåp och dörrar öppna på vid gavel. Min sambo, min mamma och mina kompisar blir som tokiga. Brukar ha ett litet följe efter mig som bestämt puttar igen skåpluckan alternativt badrumsdörren. Jag tycker det är mer logiskt att allt är öppet så jag ser vad som finns därinne.

Svar: Hu! Näe stängt ska´re va :)
Moa DeBruin

2017-03-07 ♥ 07:08:31
Lovisa

Jag delade en gång i tiden lägenhet med en vän som har svårt för öppna dörrar- köksskåp- garderobsdörrar osv. Min man (vi var inte gifta då) gick alltid och öppnade SAMTLIGA luckor och dörrar enbart för att reta henne.

2017-03-07 ♥ 09:26:16
Mary

Vi har snarare problemet tvärtom hehe...med en son som är manisk på att alltid stänga ALLA dörrar, till sitt rum, vårt sovrum, toa, hall, tvättstuga. Dörrarna är alltid stängda och jag öppnar ( utom toan då 😉 )

Svar: låter möjligen som jag....... :)
Moa DeBruin

2017-03-07 ♥ 10:48:24
Liv

Haha åh, toadörren asså. Hela tiden går jag och stänger den och sen har mannen i huset något problem med att stänga skåpsluckor så när man går in i köket är det som en hinderbana. Varför är det så svårt att stänga?haha!

2017-03-07 ♥ 10:51:09 » URL: http://livringstrom.se
Linda Monroe

Usch ja, jag lever med en man som gör precis samma sak! Skåpsluckor, garberobsdörrar, toadörren, till och med lådorna i köket lämnar han öppna! Kan inte ens räkna hur många gånger jag har fått stänga igen sånt efter honom. Särskilt irriterande är det med toadörren och garderobsdörren. Är toadörren öppen kommer man inte in i vardagsrummet, superirriterande. Och om garderobsdörren är öppen kommer jag inte fram till min sida av sängen!

Svar: Hu! feel ya!
Moa DeBruin

2017-03-07 ♥ 11:39:45
Betty

Jag var tydligen den som glömmer stänga dörrar och luckor här hemma! Fast en dag tröttnade min familj, så när jag kom ner från övervåningen så stod VARÄNDA lucka, skåp, låda och dörr på vid gavel i hela huset 😂🙈
Jag stänger efter mig nu 😊

Svar: det är så man ska göra alltså?? ;)
Moa DeBruin

2017-03-07 ♥ 17:49:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback