Spiderchick

Utknôdd
I natt har jag sovit på en liten liten plätt i utkanten av vår säng. Bredvid mig har fyraåringen legat och knôtt (är "knö" ett ord i övriga Sverige?) (det betyder typ trängas) och bredvid honom låg Spiderpapa.
 
Eftersom vi låg så tight antog jag under hela natten att sjuåringen i sin tur låg bredvid Spiderpapa. Men döm då till min förvåning när jag klev ur sängen imorse och insåg att det enda som låg bredvid Spiderpapa var LUFT! 
 
Han har alltså legat och vräkt sig i mitten av sängen medan jag för glatta livet har klamrat mig fast i en snipa av madrassen med fyraåringen som ett ostämplat frimärke på ryggen. 
 
I perioder av natten har jag inte ens haft täcke på mig för att två personer har legat PÅ täcket och jag har inte kunnat dra upp det. 
 
Täcklös och utknôdd - är det sättet man behandlar familjens stam-moder på? VA?
 
Kommer kräva någon slags ersättning för detta. 
 
 
Funderar på lämplig ersättning. 
Fanny

Hahahaha, hos oss var det samma, fast lite tvärtom. Där var pappan utknôdd ur sängen medan jag låg insqueezad i mitten och lille tvåochetthalvtåringen delade 2/3 av sängen med sig själv och luft.
Aja, sova får en väl göra i graven. Eller nåt ;)

Svar: haha precis ;)
Moa DeBruin

Pneu

När jag efter ett par år lessnade på att sova hängande på sängkanten, köpte jag en till säng och ställde bredvid vår, så vi i realiteten nu har tre meter bred säng. Fult som attan å, men nu sover jag så gött så gött 👍🏻

Svar: smart! det viktigaste är att få sova skönt :)
Moa DeBruin

Hannhanna

Hehe, det är väl mammans eviga lott i livet att få offra sina behov för sina barn :-)

Svar: hehe ja antagligen :)
Moa DeBruin

Jenny Nilsson

Igenkänningsfaktor på det, fast tvärtom! Här hemma är det jag och kiddot som tar upp mer än halva sängen och gubben får klamra sig fast nånstans för att inte ramla ut 😄😂

Svar: najs för er ;)
Moa DeBruin

Anonym

Vi köpte en säng...ehh. svenskan är inte på topp efter många år i England... "bed rail" menar jag. På så sätt blir jag inte utknödd från sängen 😂

Svar: 😄👌🏻
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress