Spiderchick

Cykeltur och bästa stunden
Idag hyrde vi cyklar för att se oss omkring i omgivningarna. 
 
 
 
 
Efter sju minuter (eller mindre) började barnen prata om  hunger och ville tillbaka till hotellet men se DEN GICK VI INTE PÅ! Jag känner igen en fejkad hunger när jag ser en. Framför allt visste jag att vi alla just hade ätit lunchbuffé á la all inclusive och förstod att barnen OMÖJLIGT kunde vara hungriga så snart. Så vi cyklade strongt vidare. Någon slags naturpark hann vi avverka också. 
 
 
 
 
Vi såg tack och lov inga ormar! Jag är rädd för svenska maskar så oklart hur jag skulle reagera vid mötet med en muterad spansk variant (jag antar att ormar klassas som muterad mask, ja). 
 
Under eftermiddagen har vi mest slappat och barnen har lekt med sina kompisar. Jag har insett vad det absolut bästa med soliga semestrar är - nämligen stunden som infinner sig under sen eftermiddag/tidig kväll. 
 
Åh vad jag tycker om den stunden! Lugnet har lagt sig kring poolområdet och stranden efter några intensiva timmar av folk och trängsel. Solens strålar är svala och snälla och i luften ligger förväntan inför kvällen. 
 
Den här eftermiddagen låg jag nästan helt ensam vid poolen och lyssnade på en podcast samtidigt som jag slumrade till. Aaaaa! 
 
 
 
 
 
Sen blev det kväll och dags för dusch och ombyte. 
 
 
 
Vi har ätit middag och sett en show här på hotellet.
 
Vid 22 gick vi upp mot rummet igen och då hade fyraåringen redan somnat.
 
 
 
 
Jag gillar semester. 
Anonym

Jag älskar semester 😉

Pia

Hihihar han inga byxor på sig på sista bilden 😂

Hannhanna

Jag älskar att du delar med dig av din semester så jag kan sitta hemma och dagdrömma mig bort!

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress