Spiderchick

Den avmagnetiserande familjen
Det har vilat något lätt avmagnitiserat över familjen Spiderchick den här semestern.
 
Till att börja med gick aircondition-dosan sönder på vårt rum på Mallorca så första natten hade vi ingen värme alls. Vi låg hela familjen i samma säng under två täcken och frös så tänderna skallrade (obs! en möjligen lätt fabricerad efterhandsöverdrift). Dagen efter blev dosan lagad men då var jag så rädd för att behöva frysa igen att jag möööööjligen gick till överdrift med värmen. 
 
 
 
 
Möjligen. Sa jag. 
 
Sen har våra nyckelkort till hotellrumsdörren ideligen slutat att fungera. Minst varannan dag. Vi har varit nååååågra vändor i receptionen för att byta ut korten, om man säger så. 
 
- VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ EN VANLIGA JÄKLA ANALOG NYCKEL?? ville jag till slut skrika. 
 
Men jag besinnade mig. 
 
På väg hem sov vi som sagt på Landvetter hotell och vad hände efter att vi hade ätit frukost? Jo när vi kom tillbaka till rummet så hade nyckelkortet slutat att fungera. Haha!
 
 
 
 
Sen var det ju bilen som gav upp också. Så något lätt avmagnitiserande vilar det helt klart över oss. Lite häftigt ändå. Snart kan vi resa världen runt och visa upp våra krafter. 
 
Trött på bilar som rullar, elektroniska kort som fungerar och värmesystem som levererar? Möt familjen Spiderchick! Familjen som bryter igenom alla typer av elktromagnetiska vågor och som med sin blotta närvaro får allt att sluta fungera. Inget är för litet. Inget är för stort. Var med och upplev magi! 
 
Anonym

Nyckelkort har en tendens att avmagnetiseras om de kommer i närkontakt med en mobiltelefon (tex i en jackficka). Är ett skojigt experiment att testa nästa gång du kan lägga vantarna på ett nyckelkort

Svar: Efter två omgångar hade vi korten lååååångt från mobiltelefoner men dom lackade ur ändå :-/ Vad menar du med vantar? :)
Moa DeBruin

Anonym

Lägga vantarna på ett nyckelkort menas lägga händerna på ett nyckelkort

Svar: Jaha jag trodde att du hade tips på ett experiment som involverade vantar och ett nyckelkort. Det lät spännande tänkte jag hehe. Att mobiler avmagnetiserar vet jag ju :)
Moa DeBruin

Caroline

I podden trettio plus trevar pratade de om det fenomenet. Sofi sa att hon ofta påverkade elektrisk apparatur, kommer dock inte ihåg vad de kallade det.. men det finns ett ord för det i alla fall!

Svar: Jasså? Coolt.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress