Spiderchick

Förvirrad dygnsrytm
Jag har köpt en dagkräm och en nattkräm.
 
Tuberna är dock så lika varandra att jag ideligen smörjer in mig med fel.
 
 
 
 
Bara en liten, liten nyans i färgen skiljer tuberna åt. Sen står det förvisso dagkräm på den ena tuben och nattkräm på den andra men det hinner väl inte jag hålla på att läsa innan jag har kräm i hela fejset. 
 
Det här resulterar i att jag smörjer mig med dagkrämen på kvällen och nattkrämen på dagen och sen blir det rätt någon dag men så blir det fel igen och vips har jag tagit nattkrämen både dag och natt och eftermiddag och... HJÄLP!
 
Ni hör ju. Min hy kommer antagligen få en helt skev dygnsrytm av det här och inte veta när den ska vara vaken och när den ska sova. Det kanske var därför jag sov så dåligt i natt
 
Antingen skärper jag till mig bums eller så måste jag snart köra massa sömn-metoder på min hy och börja sjunga och skumpa den till sömns och mata den med flera flaskor kräm varje natt. Hu! Den har ju ändå sovit hela nätter ända från start så jag undviker helst att hamna där. 
 
Marias bokhylla

Fungerar kanske att ta nått nagellack och måla en ring runt den ena korken? :)

Svar: skulle kunna vara en idé.... :)
Moa DeBruin

Rebecka - snart mamma!

HAHA!! Frågan är bara om det verkligen är sån stor skillnad på krämerna... Möjligen att nattkrämen är nååågot fetare, men annars kan ju företagen få oss att spendera hutlösa summor på smink, hudvård, nagelvård och aaaallt man "behöver".

Gillar dock Emma S. ;)

Svar: Jag har aldrig fattat skillnaden men försöker vara redig. På något vis ;)
Moa DeBruin

Johanna

Tackar Egoina från djupet av mitt hjärta, som länkade till denna underbara blogg. Fantastisk!

Svar: haha a men tack! Vad glad jag blir! :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress