Spiderchick

Fotbollsträning med korvbryt
Idag hade fyraåringen (som ju fyller fem år i juli, i rättvisans namn) fotbollsträning och den fixade han med koncentrationen i topp!
 
Första gången han tränade ville han avbryta efter fem minuter för att istället gå till den intilliggande kiosken vilket ju möjligen kan kännas som en rimlig prioritering. Men jag vet inte hur det hade sett ut om tränaren plötsligt undrat vart fyraåringen tagit vägen och sen upptäcker att han står femtio meter bort i full färd med att köpa kokt korv mitt i en passningsövning?
 
Inför nästa tillfälle fick jag därför förklara för fyraåringen att vi åt precis frukost, träningen pågår i en timma och vi kommer äta lunch hemma, efter träningen. 
 
- Jaha ja? Ja men då överlever jag! svarade fyraåringen klokt när han fick matschemat förklarat för sig.
 
Japp. 
 
Och sedan dess har koncentrationen som sagt varit på topp och vi ser hur roligt han har! Som småsyskon blir man ju snabbt van vid att stå vid sidan av och titta på de större barnens aktiviteter. Eller i alla fall vår lille har gjort det en hel del. Så att få utöva något själv har han längtat efter. 
 
 
 
 
 
Att fotbollströjan är i storleken av en klänning och att bollen går ända upp till knäna på honom, det är en gölle-bonus för mamman som tittar på.  
 
Nathalie

Så gulligt <3 Hoppas ni har en riktigt fin helg och att du blir ordentligt firad imorgon! <3

Frida

Tofsen!😍😍😍

j

Mysigt!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress