Spiderchick

Gamla murar och minioner

Idag hade vi som sagt planer på att åka till Palma. Men vid busshållsplatsen insåg vi att det var en resa på över 1,5 timma enkel väg, det hade vi inte riktigt kollat upp innan. Totalt tre timmar på buss kändes lite väl mastigt när barnen just har kommit ner i varv efter resan hit så vi styrde snabbt om planerna. Istället hoppade vi på bussen mot Alcudia centrum vilket tar 15 minuter enkel väg. Mer lagom.

 

Där strosade vi runt utmed hamnen och barnen fick handla för en del av sin resepeng. Fyraåringen valde en Minion modell mjuk som han var synnerligen nöjd över.

 

Sen promenerade vi till den gamla delen av Alcudia som är omgiven av en mur och består av smala gränder och små torg. Väldigt mysigt! 

 

 

 
 
 
 

Jag fick tips här på bloggen om en restaurang som heter Roma som ligger i just gamla Alcudia. Vi hittade dit men tyvärr var stället stängt. Så synd! Istället åt vi lunch på en annan restaurang som var helt okej, men inte mer.

Sen bad vi sjuåringen att ta ett foto på sina föräldrar och först i efterhand insåg vi att fyraåringens nyinhandlade Minion hade photobombat bilden!!

 

 
 
Kolla! Ni ser ju hur slug han ser ut, Minionen...

Efter ett tag började barnen längta tillbaka till hotellet. Massor! Så vi tog bussen tillbaka. 

 

 

Jag och Spiderpapa konstaterade att vi inte direkt behöver göra oss till för kidsen och stajla med restauranger och murar från Romarriket, det räcker med en pool och en fotbollsplan. Ooooj vad det spelas fotboll här! Flera timmar per dag. 

Ikväll gjorde fyraåringen mål och blev GLAD. Som ni ser.

 

 

 
Malin

Hahaha! Bästa fotot!!

s p i n d e l t j e j e n

Ser jättemysigt ut :D
Ha en underbar semester, vill höra om resan när ni kommer hem - över en kaffe :D
Kram på er!

Svar: Yes 😄👍 kram!
Moa DeBruin

Anonym

Varifrån kommer din fina topp? :)

Svar: H&M :)
Moa DeBruin

Sanna

Haha! Minionen var ju klockren där! Ser nästan inklistrad ut

Svar: Visst gör den 😆
Moa DeBruin

Amelia

Oj jag var 7 år när jag var i Alcudia (är numera 19 år ung) men det ser ju precis likadant ut!

Svar: Oj! Hehe 😄👍
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress