Spiderchick

Kratt-sov
I natt sov jag som en kratta (hur nu krattor sover?).
 
När jag vaknade första gången tänkte jag att nu - NU - är det morgon men då var klockan bara 22:30 och jag hade slumrat i tio minuter. Sen fortsatte jag väcka mig själv under hela natten. Jag var törstig, kudden hade åkt ner på golvet, jag var kissnödig, jag frös, jag var för varm med mera med mera. Herregud vad jag bökade!
 
Sen drömde jag superknepigt. Nu minns jag inte vad men jag vaknade med en olustig känsla i kroppen. Vid 04:00 var jag superpigg och plockade upp mobilen i ren vane-mekanism. Några kollegor hade taggat mig i ett inlägg på Facebook kvällen innan och jag var precis på väg att svara innan jag insåg att det möjligen kunde se knepigt ut att jag hade varit inne på fejjan klockan 04:01 måndag morgon. 
 
Efter stund somnade jag i alla fall om och tackade sedan mig själv för den trevliga natten genom att försova mig och barnen en halvtimma. 
 
Japp. 
 
Fast det lustiga är att morgonen inte blev ett dugg stressig för det? Jag har därför insett att jag kanske kan stiga upp klockan 06:45 istället för vanliga 06:10.
 
Ha! 
 
Inget ont som inte för något gott med sig. 
 
 
 
Kratt-soverskan som fick sovmorgon.
 
Hanna

Hej! Ville bara berätta att du är med på en lista med humorbloggar som publiceras på Blogg.ses startsida och Facebook torsdagen den 8 juni. Du får jättegärna pusha för den på din blogg :)

Du hittar listan här: https://blogg.se/article/2017/may/humorbloggar.html

Svar: kul, tack :)
Moa DeBruin

Marias bokhylla

Jag tänker mig att man sover bättre när man sover som en kratta (pga inte rör sig alls eller ens lever) än när man sover som ett barn. Varje gång någon i min närhet basunerar ut att de sovit som ett barn brukar jag alltid svara: "Så dåligt alltså? Stackars dig!" Möjligtvis är jag lite färgad av att tvååringen knappt har sovit en hel natt någonsin. 😂

Svar: hahaha... så sant!
Moa DeBruin

Malin

Har hört fem stycken nu som inte kunde sova i natt! Så märkligt. Fullmåne?

Svar: kanske det?
Moa DeBruin

Sabina

Usch jag hatar såna nätter! Man borde automatiskt få en ledig dag efter man haft en sån tycker jag :'D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress