Spiderchick

Morsans dag
Mors dag idag. 
 
Jag vaknade vid 08, först i familjen. Jag steg upp, kokade kaffe och jobbade en stund. Jag älskar att jobba på morgonen när övriga familjen sover. Att känna lugnet före dagen-känslan som ligger i luften. Jag är på något vis mest produktiv då. 
 
Sen kom sjuåringen upp och sa grattis på mors-dag helt spontant. Det gjorde mig varm i hjärtat. Jag älskar min familj! Vid 09 drog jag iväg på spinning. Japp. Ni läste rätt. Det var noll komma noll njutbart. Jag ville avbryta efter halva passet och skrika MEN FÖR I HELVETE DET ÄR MORS DAG GIVE ME A BREAK! 
 
Men sen kom jag på att jag tydligen var där frivilligt. 
 
 
 
 
 
När jag kom hem hade familjen dukat upp till brunch och fyraåringen hade ritat två stycken obegripliga teckningar. Finns det något som är mer mors dag än teckningar med oklara motiv?? Jag tror inte det. And I love it!
 
 
 
 
 
Nu har barnen gett sig ut på någon slags maskrosrensar-jakt och även förhandlat till sig att dom ska få pengar av sin far för detta egenuppfunna uppdrag. Flitigt och produktivt! Det får jag tillstå. 
 
 
 
Uppdatering: Nu kom fyraåringen in och frågade om man möjligen kunde få pengar även om man inte rensade några maskrosor utan gjorde något annat istället? 
 
Ha!
 
That´s my boy. 
 
Kusin

Hahaha, bra förhandlare där, den där lille 😃💕

Kamilla

När jag var barn fick vi pengar om vi plockade kottar på tomten, typ 1 öre kotten eller nåt. Vi var inte dumma, så vi gick och plockade lite i skogen också. Kanske inte riktigt målet med uppgiften. Ett år glömde föräldrarna bort vad de brukade betala och vi la på en nolla, blev sjukt rika det året alltså. =D

Syskonbarnen plockade glatt kottar gratis, när jag var för trött för att leka med den. "Den som plockar flest på en minut vinner", sa jag. Tio minuter senare sa nästansexåringen "Har det gått en minut snart?".

Svar: haha så söt :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress