Spiderchick

Sista dagen på Mallis
Ikväll åker vi hem till Sverige igen, kl 18:20 går transferbussen till flygplatsen. Så idag har vi carpat det sista av den här härliga resan.
 
Det är najs att vi kom hit vid lunch förra lördagen och åker hem sent idag. Några bekanta till oss som också har bott här under samma vecka hade tvärtom-tider. Det vill säga dom anlände sent i lördags kväll och åkte hem tidigt imorse. Vilket betyder att vi har haft nästan två dagar mer på plats än vad dom har haft. 
 
Sen är det kanske inte superhärligt att landa klockan 01:10 i Göteborg i natt, men ändå. Det kan alltså skilja en del i reslängd. 
 
 
 
 
 
 
Hej då Alcudia! You have been a little blast haven't you?! Soooo nice! 
 
Jo jag har alltså börjar anamma TUI-guidernas superbrittiska accent. Omöjligt att så inte göra. Its marvelous!
 
Nu: buss och flyg. Lite segt. Men tydligen nödvändigt.
 
Vi hörs imorgon! På svensk mark. 
Nathalie

Jädrar vad snabbt tiden går!! Tyckte nyss du skrev att ni landat, sjukt, haha. Välkomna hem! Kram

Svar: tack :) Ja tiden går såååå fort!
Moa DeBruin

Hanna

Hoppas att resan hem gått bra! :-)

Svar: tack det har gått finnemang :)
Moa DeBruin

JHH

Kom på att jag nog aldrig skrev utan bara tänkte att jag skulle skriva att jag tycker det har varit väldigt roligt att följa er resa och du har skrivit roliga inlägg som gett en semester-känsla men utan att de har blivit tråkigt! Har tänkt på det flera gånger när jag läst rese-inläggen.

Svar: Tack snälla vad glad jag blir! :)
Moa DeBruin

Sofia

Vi åker till samma hotell om tre veckor! :D Så kul att läsa!!! Några tips som passar en blyg 5-åring som är paniskt rädd för nya barn? ::

Svar: Vår femåring var med i Bamseklubben vilket han tyckte var jätteroligt :) Sen finns det en rolig lekplats som han lekte mycket på. Intill lekplatsen finns en fotbollsplan där många barn spelade så typ andra dagen köpte vi en boll så våra kids hade en egen och kunder gå dit när dom ville. Rätt ofta gick Bamse eller clownerna kring poolen och skojade med alla barn, dom fick vara med och jaga en tjuv bland annat. Sedan ordnades enklare lekars vid poolen. Så vill man vara sociala och komma i kontakt med andra finns massor av chanser :) Hoppas ni får en fin vecka!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress