Spiderchick

Trevlig helg och panikpicknick
Vilken kanonbra helg vi har haft! Bio, kalas, grillkväll och massa trevligheter. 
 
Idag har sjuåringen haft klassfotboll. Klassfotboll betyder att olika skolklasser i kommunen möter varandra i just fotboll. Förra året hade vi förberett NOLL vad gäller matsäck. Medan alla andra familjer sippade på hembryggt kaffe och mumsade kärlekfullt medhavda smörgåsar stod vi i långa köer och swishade till oss blaskig korv. Vi hade inte ens med oss en filt att sitta på. Så i år tänkte vi ta revansch! Bre mackor med goda pålägg, baka bullar, blanda saft och ta med campingstolar. 
 
Klipp tilll... Söndag morgon kl 08:00. Familjen Spiderchick har förberett noll och dessutom vaknat alldeles försent så nu är det BRÅTTOM. Vi hoppar i kläderna och äter frukost i farten. På väg till fotbollsområdet sladdar Spiderpapa upp bilen en meter från entrén till Statoil samtidigt som jag kastar mig in genom dörrarna och skriker till kassabiträdet UPP MED HÄNDERNA OCH GE HIT ALLA RISIFRUTTI SOM NI HAR! 
 
Nä okej så kanske det inte gick till exakt, men ungefär. 
 
Jag kan bli lite less på hur ostrukturerade vi är men samtidigt så är vi dom vi är och vi är bra ändå. Sådetså. 
 
Vi fick i alla fall ihop lite picknick och sedan hade vi en riktigt mysig och rolig dag tillsammans med sjuåringens klass!
 
 
 
 
 
Nu ska jag däcka framför någon slags serie. 
Anonym

Jag älskar att ni är så ostrukturerade. Det verkar så skönt att ändå någonstans acceptera det. Jag bor utomlands där det är många hemma-mammor och de är så fruktansvärt organiserade att jag vill kräkas. Medan jag bokstavligen jonglerar plugg, jobb, två barn samt man på annan ort. Ändå känner jag pressen..försöker vara bullmamma och hinna med allt, men glömmer lappar till/från skolan och förskolan, missar alla möjliga aktiviteter osv och känner en konstant skuld och otillräcklighet. Så TACK för att du skriver som det är 😊

Svar: Antingen är man okej med att man är som man är eller så går man ju typ under :) Jag glömmer saker hela tiden, kan jag trösta dig med. Tack själv snälla! Och pepp till dig!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress