Spiderchick

All I want...
All I want for christmas är ett blinkande tomteslott med ett julklappståg som åker runt runt till tonerna av Bjällerklang! 
 
 
 
 
 
 
 
Aaaah! Jag älskar mig själv för att jag har köpt det här! För att inte säga hur mycket barnen älskar mig! Och barnens kompisar! På mitt instagramkonto kan ni se en liten film
 
De senaste åren har jag tänkt att jag ska investera i den här typen av juldekoration. Jag vill ha pynt som barnen minns - i djupet av sin ryggrad! Att dom känner att när just det pyntet kommer fram ja då är det jul. Och när dom är 43 bast och kommer hem till oss den 24 december (kanske med sina egna barn?) så vill jag att tomteslottet fortfarande ska stå där och spela och blinka som en liten trygghetspunkt i en annars föränderlig värld.
 
Säkert ingen kommer vara trött på Bjällerklang ur liten, burkig högtalare vid det laget, neeeej då.  
 
Mmm... Nöjdhetsklubben.se! Det är jag just nu. 
 
På förfrågan: Slottet är här ifrån. 
 
Anonym

Helt rätt! Mer jul!

Nathalie

UNDERBART 😍😍

Emelie

Så fin 😍

Saga

Ja! Det är så himla fint! Jag är 20 nu och när jag åker hem till jul står det lilla huset med de små barnen som bär på skidor i det snöiga landskapet och det varma, vackra ljuset som byter färger ALLTID på byrån. Det är en trygghetspunkt precis som du säger. Som barn kunde jag stå och titta på det där huset och på barnens ansikte och på det flimrande huset riktigt riktigt nära och drömma bort mig till en annan värld. Och det gör jag fortfarande. Ett sådan himla kär grej från barndomen. Är så glad för den!

Svar: myyyys :)
Moa DeBruin

Regina

Alltså ÄLSKAR detta! Och förstår precis vad du menar. Trygghetspynt <3

Svar: Jaaa visst är den fin?? :)
Moa DeBruin

Sandra R

Fantastiskt! Jag har alltid drömt om ett sånt men har inte kommit längre än till att stå och tråna i affären. Känner att min man skulle bo i förrådet hela julen om det kom hem något liknande i huset. 😄

Cecilia

Hahaha! Samma fina juldekoration gjorde att samtliga inne på Clas ohlson fick höra min dotters urskrik häromdagen. Kan säga att det var stört omöjligt att få henne därifrån. Om jag gav vika och köpte det? Näe..världens sämsta förälder..kanske borde åka tillbaks för att köpa det och göra henne superglad:)

Svar: I vår familj har vi blivit snäppet lyckligare av denna! Helt klart! ;) Faaaast man klarar sig nog utan också ;)
Moa DeBruin

Sabina

Så mysigt! Jag har också funderat över att köpa mig en sådan men tvekar ändå inför priset :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress