Hotellrumsinferno

Man skulle ju kunna tro att det är lättare att hålla koll på saker när man bor på ett hotellrum och bara har några få kvadratmeter att föhålla sin packning till - men nej nej. För vår familj är det tvärt om.
 
Ju kompaktare vi bor dessto större risk är det att saker trollas bort. 
 
Jag har nog exempelvis aldrig varit med om att vi har bott på hotell och åkt därifrån med allas strumpor i behåll. Hotellrum är ett SLUKHÅL för strumpor, I tell you. Även hårsnoddar tycker hotellrum om. 
 
Under resan i helgen fipplade vi både bort barnens tandkräm samt ett stycke bilnyckeln. Den senare hittade vi turligt nog efter en stunds letande. Det hade annars varit liiiite snopet om vi varit tvugna att lämna ännu en bil i Örebro. På samma hotellparkering dessutom. Då hade jag nästan börjat fundera på om det är så att vi omedvetet medverkar i en film med namnet Biltjyrkogården - om en hemsökt parkering i Örebro vilken ytterst få bilar tar sig ifrån med funktionen i behåll. Hu! *ryser*
 
 
 
Plats där saker försvinner. 
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback