Spiderchick

Inspiration ja tack
Jag har känt mig lite oinspirerad det senaste, rent bloggmässigt. 
 
Ni har varit lite tysta också känner jag. Och ni får tassa runt här på bloggen precis så tysta som ni vill men ibland är det roligt att höra från er! 
 
Så jag tänker att jag helt enkelt gör en liten undersökning. Kalla det "enkät" om ni så vill. Vad vill ni läsa mer om? Har ni några tips kring inlägg som kan bli skrivna? Är det något ni undrar eller funderar kring? Har ni läst eller hört något roligt det senaste? Hur MÅR ni?? Många frågor. 
 
Hjälp en gammel veteran på traven vettja! 
 
Glöm inte bort gillaknappen heller så vet jag vilken typ av inlägg ni placerar extra nära hjärteroten. Obs! Ni är skillade vad gäller att trycka på hjärtat, det är ni faktiskt. Kanske bäst i hela bloggosfären. Men jag påminner ändå. 
 
 
Häpp! 

 
En käck liten veteran. 
 
Ulrica

Tycker du skriver om bra saker som vanligt. Gillar nog bäst att läsa om vad ni gör som familj och hur det funkar med barnen och så. Och din vanliga humor som är helt underbar!

Svar: härligt att höra! tack! :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag har precis börjat läsa din blogg och är vansinnigt road av det jag läst .Så för min del tycker jag du ska fortsätta i samma stil .

Svar: tack! Vad roligt att du hittat hit :)
Moa DeBruin

Petro

Nog första kommentaren jag skriver trots att jag följt dig sen 2009. Bodde tom i Skövde ett år och tänkte att det enda coola med stan var du att du var där :P
Älskar höra vardagslivet beskrivet med klacksparkar och kryddningar. Vad de kortväxta i familjen säger och allmänt det mesta. Gogogo! :)

Svar: haha... tack snälla!
Moa DeBruin

Veronica

Jag går in och läser din blogg varje dag, men det är sällan jag kommenterar. Ska bli bättre på det! :D Du skriver så otroligt bra, så roligt. Det är sällan jag skrattar när jag läser bloggar men dina inlägg får mig att skratta (ofta), det är ditt sätt att uttrycka dig. Du gör det så bra, tycker att du ska fortsätta i samma bana. vardagliga händelser, olika konversationer ni har.

Förresten, jag mår bra, tack! Hur mår du? :D

Svar: Jag mår bara fint tack! Just den här veckan har varit väldigt ångestfri och... ja skön :) Det blir ju onekligen ännu bättre när man får så här fina ord :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag gillar inläggen om "dråpliga" incidenter som din familj varit med om. Sättet du skriver på gör att jag ser Sune med familj framför mig (alltså komiken påminner om ett Sune-avsnitt om du förstår hur jag menar?) 😊

Svar: Jag förstår hehe 😄👍
Moa DeBruin

Emelie

Oj, inget jag tänkt på eller alls kännt av, blir glad av din humor så keep up the good work!

Tips: Helt orimliga reklambilder som du genom att bortse från varunamnet/märket tolkar fritt? 😀 Vad vill bilden ha sagt? Kan ju bli hur bra som helst tänker jag hehe.


Svar: tack! och tack för inspo! :)
Moa DeBruin

Jenny

Gillar din blogg och tycker inte det märks på bloggen att du är oinspirerad. Men gillar när du tar ngt viktigt ämne som till exempel metoo och tänker till och använder humor också. Sen gillar jag när du listar och skriver om din vardag. Så allt du gör egentligen men gillar när du skriver om roliga kommentarer från barnen och så. Fortsätt som du gör

Svar: Tack för feedback! :)
Moa DeBruin

Sabina

Jag tycker din blogg är SÅ bra! Jag är nöjd med innehållet och försöker kommentera men tragiskt nog så är det ju svårt att hinna med, man vill ju kommentera på ALLA bloggar man följer egentligen men det hinns helt enkelt med när man hetsigt scrollar igenom medan man slänger i sig maten :'D Men trycker alltid gilla och väljer en smiley!

Svar: Tack snälla :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag tycker det är jättekul när du delar med dig med recept! Och älskar när du skriver om vad du gör på jobbet, ens någon liten detalj. :) Skulle vilja höra mera om din man men förstår såklart om han inte vill vara med i spotlighten. Har någon gång sett ett inlägg där läsarna fick ställa frågor i kommentarerna till bloggarens partner och så fick partners gästblogga med att svara på alla frågor, de va kul minns jag! Listor och sånt är också kul. Och nu i november och december finns det flera "månadschallenge"s, typ som adventskalender, där man får en prompt varje dag och så skriver/skapar/berättar man enligt det. Tycker också det är skitkul att läsa om hurdan du var när du var barn, tonåring osv och hur det skiljer sig från dagens svängar. Kram!! <3

Svar: aaa tack för massa inspo! :)
Moa DeBruin

Emelie

Jag började följa dig pga väldigt rolig och jämngamla barn. Så fortsätt gärna att skriva om barnen, älskar igenkänningshumorn! Jag gillar också din avslappnade fotostil, skönt med helt vanliga motiv. Ingen pinterestångest här! :)

Svar: skönt att höra! Kan få lite dåligt självförtroende för just fotot haha. Men tycker också att det är skönt med opretentiöst foto.
Moa DeBruin

Josefin

Hej hej!
Ett önskemål från en veteranläsare (som läser varje dag men sällan kommentera, sorry!) skulle du inte kunna ha ett tema typ: "Sånt bloggare skrev/gjorde förr" eller om olika trender som gått i bloggvärlden?

Du är bäst!

Svar: hear hear! Tack! :)
Moa DeBruin

Matilda

Jag mår bra tack!
Jag tycker att du levererar fantastiska inlägg trotts att du kanske känner dig oinspirerad, är inget som märks iaf.
Älskar din humor och hur du beskriver dråpligheter i vardagen. Fortsätt i samma anda! Är nyfiken på hur det går med ”köksrenovering”, så det hoppas jag på en vidare uppdatering av 😉
Jag hörde en härlig ordvits idag.
-om man springer ensam på ett vetefält, är man då självMedVeten? 😆

Svar: haha! bra vits där ;) Köksrenovering coming up!
Moa DeBruin

Frida

Älskar dina egentligen helt orimliga men igenkänningsaktiga inlägg om livet med man, hus, grannar, bil och barn.

På tal om en sån grej så hade mitt barn bajsattack på tåget idag. JG skulle lite smidigt bara byta en kissblöja, ungen smiter och springer längs gången naken och jag ser hur han (snabb som tusan) sätter sig i gången och klämmer ut en korv.

Svar: HAHA! Aj då... ;)
Moa DeBruin

Anonym

Det här blir inte direkt nåt svar på din fråga (jag gillar alla sorters inlägg då du skriver och beskriver så bra), men jag tänkte precis innan jag klickade in på din blogg ikväll hur imponerad jag är av att du skriver i princip varje dag. Så kreativt! Varma hälsningar Jenny

Svar: TACK! :)
Moa DeBruin

Anonym

Hej, tycker att din blogg är fantastisk precis som den är. Du är Bäst, helt enkelt! Go Girl! Kram 🌹

Svar: Tack snälla du! kram!
Moa DeBruin

Ida

Det är jättekul att läsa din blogg, feedback behöver vi alla bli bättre på i alla lägen! Jag älskar hur du beskriver vardagen men humor, sångerna är spot on (Mer mer mer). Jag tror att du beskriver ett typ av liv som många av oss lever och lyckas göra det på ett sätt som gör att vi alla känner oss mer nöjda. Kanske låter helflummig nu men hänger du med? 😂

Svar: Åh vad fint! Tack! :)
Moa DeBruin

Anni

Jag älskar alla dina inlägg, de är vardagliga och alltid roliga. Älskar dina inlägg när du liksom berättar något, mer aldrig kommer till skott och de blir sådär roligt. Ja nu vet jag knappt själv vad jag menar, men du kanske gör 😂

Svar: haha! tack! :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag skriver typ aldrig något trots att jag är här varje dag. Sorry 💚
Men. tkr om typ allt du skriver, tkr de är kul att höra om ditt jobb, dina små/stora observationer med den unika humortwist.

Svar: tack! Uppskattar att höra det! :)
Moa DeBruin

Hannhanna

Jag älskar dina inlägg om din vardag som du kryddar med humor! Det är ofta som jag skrattar och fnissar här hemma när jag läser.
Roliga artiklar, rubriker och insändare kanske kan vara något? Att du tolkar fritt och spårar ur (på ett bra sätt) som bara du kan?

Svar: tack för inspo! :)
Moa DeBruin

Sofie

Älskar din blogg och besöker den ofta men kommenterar typ aldrig. Gillar blandningen av vardag, humor, viktiga ämnen. Allra bäst är nog när du punkterar upp roliga händelser med glimten i ögat, många gånger skrattar jag högt för mig själv. Ha bästa dagen!

Svar: taaaack! Detsamma! :)
Moa DeBruin

Cecilia - En blogg om fängelse, droger och livet efter

Tycker du är så himla duktig på igenkänningshumor (trots attt jag varken har barn eller man hehe) och älskar att läsa om samtal med barnen, roliga händelser i vardagen och dina listor likt den om vintern.

Kram

Svar: Tack! kram!! :)
Moa DeBruin

Martina

Hej!
Jag har läst din blogg typ sen tidernas begynnelse och jag älskar den! Jag har aldrig kommenterat (pga kommenterar aldrig någon blogg). MEN nu ska du få höra!!! Minns du för några år sedan när ett företag skickade smash till dig. Det var en trött stackars liten rackarns påse som du hade fått. Denna historia har du nämnt ett par gånger i bloggen, förstår verkligen varför för den är ju rätt fnissig. Men gissa vem som är skyldig till detta utskick?!?! Jo JAG! För att förtydliga: jag personligen skickade inte den där snåla påsen (hade jag fått bestämma så hade du fått en årsförbrukning). Men när det begav sig så hade min nuvarande man praktik på det företaget som sålde in smash (och andra produkter) till matbutiker. Jag berättade för honom om din blogg och att du älskade smash och tipsade om att dom kunde skicka smash till dig och hoppas på att du skriva om det i bloggen. Så han pratade med den tjejen som ansvarade för just smash som tyckte det lät som en strålande idé. Så hon skickade helt sonika iväg den där trötta påsen till dig och höll tummarna på att det skulle ge lite spridning för varumärket...Snark. Jag SKÄMDES så när det sen framkom att du typ hade fått en eller två påsar. Och får lite skampåslag fortfarande när historien nämns i bloggen. Vill en gång för alla reda ut detta och poängtera att jag tycker att du är värd all smash som finns i riket!

Svar: HAHAHAHA! Guuuud vad roligt! Jag döööööör!! HAHAHA! ÅÅååå! Förstår din ångest eftersom jag envisas med att ideligen ta upp den historien också. HAHAHAHA! Men vet du, jag är inte speciellt upprörd. Jag bara låtsas för bra "content". Och jag måste säga att den här kommentaren är MYCKET älskvärd!! Hahahah... ÅÅåå. Kan inte sluta skratta! på riktigt alltså!!! :-))))) Så mycket älsk på detta!!
Moa DeBruin

Martina (igen)

Orka att jag skrev "min NUVARANDE man". Som om jag haft flera andra eller planerar för fler män framöver. LOL! Menar så klart "min NUMERA man/make".

Kristin

Jag håller med alla här - älskar din blogg! Jag tycker att variationen är mycket bra men allra bäst tycker jag nog att dina ”allvarliga” inlägg där du sätter ner foten i någon hjärtefråga, t ex feminism, rasism, metoo är de allra bästa. Skulle dock inte vara så kul med BARA sådana inlägg!

Svar: tack för feedback! kraaaaam!
Moa DeBruin

Borran

Älskar listor! Och familje-livsanektdoter! Keep it up for ever and eeeeever! ❤️

Svar: faaaanx! :)
Moa DeBruin

Anonym

Jag skulle vilja läsa ett inlägg om nåt som du önskar att du var intresserad av. Du vet, vissa människor har en tanke om att dom är naturmänniskor och köper på sig både det ena och det andra i prylväg, men när det kommer till kritan så är nog naturen bäst på avstånd. Lera är ju lerigt och man blir mest kall. Har du nån sån ”icke-hobby” eller vad man nu ska kalla det?

Svar: ja visst! bra idé! :)
Moa DeBruin

Linda

Mer godisrecensioner! Julskums säsongssmak?

Hans

Halloj!
Brukar aldrig kommentera bloggar men give credit where credit is due brukar jag anamma. 25-årig kille från Stockholm här, hittade hit via Regina! Våra liv kunde nog inte se mer olika ut men älskar dina vardagsbetraktelser och du får mig skratta varje gång jag tittar in. Keep it up! :)

Svar: Vad roligt! Tack för fina ord :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress