Spiderchick

Nu lägger vi fokus där det hör hemma
Under ängelinlägget påpekar en skarpsynt läsare vad som syns i bakgrunden på bilden. Oh my vilken ögonöppnare det blev för mig! 
 
Varför i hela friden har vi fokuserat på ängeln när det VERKLIGT SJUKA sker bakom denna figur??
 
 
 
 
Ser ni vad det är?? 
 
Någon har alltså under julklappsspelen 2011 fått en TOALETTBORSTE i sitt paket?? Framför allt - någon HAR GETT BORT en toalettborste! Vad är det för en skruvad handling? Sätter man det inköpet i paritet till min mammas egentillverkade ängel så är ju ängeln som att springa upp för en sommaräng utan att bli det minsta trött. 
 
Denna toalettborste må ha getts bort i julklappsspelet för sex år sedan men det är INTE preskriberat, det ska jag tala om. Nu måste vi reda ut vem givaren är samt åbelägga denna med böter i form av extra lyxiga bidrag till minst tre stycken kommande julklappslekar. 
 
Pjuh! Tur att vi fick syn på detta och förhoppningsvis även kan reda ut det. 
 
Lägger in en passus för att det kan har varit jag själv som köpte toalettborsten. Jag minns inte riktigt. I så fall kan ni bortse från det här inlägget. 
 
Sabina

Hahaha, snälla säg att du med flit skrev att vi kan "borste" från det här inlägget! :D

Svar: Haha nä... Tyvärr inte 🙈 men vi kan låtsas det! 😁
Moa DeBruin

Moster

Japp det var du som köpte toaborsten eller möjligen nån av dina bröder. Det var definitivt nån från er sida av familjen i alla fall. Det var mormor som fick den och hon tyckte det var bra för hon behövde en ny. Hon fick dessutom flera andra bra ha-saker. Den som fick ängeln var jag och jag fick bara den. Vill bara påpeka det ännu en gång 😧

Anonym

Tänkte exakt samma so du Sabina! Fnittrade till över hur fyndigt det var. Blev lite besviken nu att det tydligen "bara" var en lyckligt miss

Svar: och nu har jag dessutom rättat missen, men ni som såg såg och fick njuta en stund 😉
Moa DeBruin

mamma

Jag såg det också på bilden!! Den stackars tråkiga toaborsten kom helt i skymundan, för min fina ängel, som fick så mycket stryk, om man säger så. En ängel jag gjort för att glädja någon av mina närmaste, med möda o mycket kärlek o tacken det var... börjar nästan gråta över den stackars ängeln o mina egna fina ord. Men livet har gått vidare... Fast är det så ni vill ha det kära familj, kan jag med nöje köpa ett gäng toaborstar a´10 kronor i olika färger, på IKEA! Då kanske någon blir glad om hen får en ängel, om än hemmagjord;)

Mlii

Du måste köra en Sherlock på detta och återkomma med vem som var den skyldige!

Kusin P

O vem har gett bort en te-klämma á 5kr från IKEA? Jag gissar på samma person som festligt nog gav bort en toaborste...😃

Jessica

Älskar att din släkt kommenterar och verkligen är engagerade i detta 😂

Svar: Japp 😂
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress