Spiderchick

Skrytsamt tandläkarbesök
Femåringen ska till tandläkaren nästa vecka. 
 
- Jag ska till tandläkaren det ska inte duuuuuuu na na na na! har han retsamt nynnat i riktning mot sin storebror. 
 
Den minste har med andra ord ännu inte förstått att det här med tandläkarbesök inte nödvändigtvis är något som man skryter med. Dock tycker jag att engagemanget är beundransvärt och det vore härligt med samma tandläkarengagemang hos vuxna. 
 
Typ: 
   
- Jag ska ta bort tandsten det ska inte DUUU na na na... 
 
Eller:
 
- Jag ska få en vuxenräls det får inte DUUU na na na... 
 
Eller:
 
- Jag ska betala 3000 kronor för en rotfyllning det ska inte DUUU na na na...
 
 
 
Person som skryter om tandis. 
 
 
Anonym

Min sin tycker också att det är jätte kul att gå till tandläkaren. Han brukar nämligen få en lite leksak där! Och detta kommer han minsann ihåg. Tandvården har verkligen hittat en bra metod att förebygga tandläkarskräck 😊.
Kram jenny

Svar: haha ja det är nog möjligen det som lockar hos mitt barn också... ;)
Moa DeBruin

Anonym

Jag och min lillebror hade inte samma syn på tandläkarbesök. Jag har alltid haft tandläkarskräck och nu även i vuxenålder så har jag behövt bli sövd för att få tänder lagade. Så tillbaka till min lillebror, tandläkaren hade även problem med att undersöka honom för att han skratta för mycket! Han tyckte alltså att de var så roligt att han bara låg och skratta (en gång somna han?!).

Svar: haha så olika det kan va!
Moa DeBruin

Isabelle

Haha åh om det ändå vore så väl! Opererade ut min ena visdomstand i tisdags (själva ingreppet med bedövning, borrning, klyvning och utdragning gick jättebra!) men OH LORD smärtan efter?! Visst ja, de har borrat in i käkbenet, tandköttet och ner i rötterna. Visst ja, de har sytt. Men alltså att ha levt på endast fil och slät soppa i fyra dagar.... försökte mig på tomatsoppa med överkokt finstrimlad pasta men då gjorde det för ont. Vill typ signera ut och kapitulera. Men: NANANANA jag har tre sorters smärtstillande som det har inte duuuuu ;)

Svar: haha! Faktiskt så har jag också borrat i käkbenet gånger tre sååååå aaaaatteeeeeee ;) krya på dig!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress