Tre höstpepp

Här kommer tre tips på saker som kan peppa i höstmörkret: 
 
1. Fixa något att se fram emot 
Det är ju SÅ trevligt att ha något att se fram emot! Planera en eller flera roliga saker på vägen fram till jul. Det behöver inte vara stora saker. Det kan vara en fika på stan med en kompis. Bio med käresta. Bubbel med mamma. En natt på hotell med familjen. Helt enkelt något gött att hänga upp mörka kvällar på. 
 
2. Införskaffa ett ytterplagg du verkligen gillar 
Vintern är för lång för att gå runt i en jacka som inte är on fleak. Vi ska ju trots allt tillbringa halva året i detta plagg. MAKE IT COUNT! Jag köpte en kappa för två år sedan som kostade liiiiite mer än vad jag möjligen är van vid men sooooom jag har återfått dessa pengar. Jag älskar min kappa! 
 
 
 
Kappan jag älskar!
 
 
 
En kappa jag älskade 2008. 
 
 
 
3. En fin dikt 
Varning varning för promotion av eget barn men hur fin är inte den här dikten som mitt barn har skrivit i skolan? Den ska jag läsa när hösten känns som ruggigast och känna allmänt... Tja... Hopp för mänskligheten?
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Ronja

Den är verkligen så fin den dikten! Och tack för tips 🤗

Svar: 😊❤️
Moa DeBruin

2017-11-11 ♥ 12:06:08
Dalle

Var är kappan från? Så cool!

Svar: H&M :)
Moa DeBruin

2017-11-11 ♥ 13:48:41
Ina

Det måste vara för att jag är så trött för jag har inte mens, men jag började nästan gråta! Åh såh fin dikt <3 Hade det varit något av mina barn som skrivit den hade väl tårarna vällt ner nu ;) Härligt med hjärta i barnen :)

Svar: mmmm barnen är fina dom :)
Moa DeBruin

2017-11-11 ♥ 15:25:14
Emma

Lite off topic, men ändå, lyssnade precis på veckans podcast-avsnitt och blev helt ställd när du nämnde dina barns namn. Har inte insett att du inte nämnt den tidigare, har väl i min enfald trott att de heter mini och baby-spider ;) Fina namn hade de iaf!

Svar: mini och baby är fint det också hehe :)
Moa DeBruin

2017-11-11 ♥ 19:37:16

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback