Spiderchick

Upphittade kort
Igår när jag promenerade hem från jobbet fick jag plötsligt ett meddelande på Facebook. 
 
 
Hej! Jag har hittat ditt körkort & bankkort. Låg på cykelbanan nära Coop Extra. Du kan nå mig på xx Mvh Sussi
 
 
Yea sure tänkte jag. Nu är det någon som försöker lura mig och snart ber personen mig även skicka alla mina andra bankuppgifter, koden till mitt bank-id, inlogg till Facebook, lösenord till mailen, nyckeln till min dagbok i mellanstadiet samt min första hamsters andranamn och hoppas att jag är en person som tycker att det låter som rimlig information att lämna ut.
 
Men sedan tittade jag i facket på mitt telefonskal där dessa kort brukligen ligger placerade och mycket riktigt var där helt tomt. Jag hade alltså tappat korten på vägen hem och inte ens hunnit märka det innan denna änglaperson hör av sig. 
 
Så himla himla snällt! Sådant där kan ju bli MER än trassligt om det är fel person som lägger vantarna på kort likt dessa. 
 
Upphittaren fick en chokladask och en trisslott som tack. God karma kommer naturligtvis på köpet. Nu hoppas jag få se henne skrapa lyxlotter på Nyhetsmorgon inom kort. 
Moster

Vilken tur att det var en ärlig person som hittade dina kort men även väldigt gentilt av dig att tacka med både choklad o lott. All heder åt er båda 😊

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress