03. Du har dubbelmoral!

I avsnitt 3 av Veckans Smash diskuterar jag och Regina taskiga bloggkommentarer. Var går gränsen för vad som är vanlig feedback och vad som är elakt? Jag har en bestämd åsikt i frågan! 
 
Vad händer förresten efter döden? Om det är så att man kommer till ett evigt paradis, vad är då meningen med jordelivet? Regina funderar kring möjligheten att bli 200 år gammal och jag undrar i så fall vilken snittåldern kommer bli för att få barn? 60 år?
 
Sen lanserar jag nya varianter av redan befintliga tv-program. Kommer dessa idéer att skaka om tv-tablån i gruden? ANTAGLIGEN! Regina ifrågasätter även hur jag kan se fem säsonger av en serie som jag inte ens tycker om (och jag ska klaga på dom som genomlider dåliga böcker??).
 
Detta och mycket mer i Veckans Smash! 
 
Lyssna i poadapparna eller här nedan. Här kan ni gilla vår Facebooksida.
 
Tjopp tjopp!
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

På tal om vad som är feedback och vad som är elakt. En viktig fråga, och ganska vanligt att den lyfts. Vilket såklart är bra. Men en sak jag sällan hör bloggare diskutera på bloggen är vad man själv kan skriva i sin blogg, vad som är elakt där och inte. Det är inte helt ovanligt att människor hängs ut, utan vetskap och utan att få försvara sig. Eller att något som lätt kan tolkas som någon läggs ut. Bloggar har som policy att aldrig visa upp sina barn, men fotar glatt andras och lägger ut. Vad är elakt, snällt, konstruktivt, onödigt osv som bloggare?

Svar: Bra fråga. Tål att funderas på och diskuteras utifrån flera olika punkter.
Moa DeBruin

2017-10-01 ♥ 16:24:44

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback