04. Doften av mitt ex

I det fjärde avsnittet av Veckans Smash pratar vi om typ övernaturliga sinnen. Regina kan med sitt otroooliga luktsinne känna av när hennes ex är i närheten och jag hade kunnat starta en helt ny karriär med min övernaturligt skarpa hörsel. 

 

Är det förresten svårt att starta eget företag? Jag berättar om mina erfarenheter och ger lite oombedda tips på vägen. Hur får man självförtroende att starta eget och vilka fällor är det lätt att fastna i?

 

Avslutningsvis presenterar Regina en något udda spaning – hur kommer det sig att nyhetsuppläsare pratar så... Styltigt? Vad är egentligen grejen med den märkliga betoningen och satsmelodin? Lyssna på hur det lät när vi hade en "reporter"på plats utanför vår studio!

 

Detta och mycket mer i Veckans Smash!

 

Lyssna nedan eller via podcastapparna. Häng gärna med på vår Facebooksida.

 


Kommentera gärna!
Anna

Bra avsnitt! När ni pratade om nyhetsuppläsare och spelade upp klippet tyckte jag att det lät precis som när flygvärdinnor går igenom säkerhetsföreskrifterna haha :)

Svar: haha, tack snälla för fina ord :)
Moa DeBruin

2017-10-08 ♥ 15:28:37
Anonym

Har väntat hela dagen på att det skulle sluta regna för att jag ville ut på powerwalk. I vätan på det har jag: planterat om blommor, fixat matlådor, målat tånaglarna, kollat på alla avsnitt av helikopterrånet på svtplay. Det spöregnar fortfarande. MEN jag bestämde mig för att gå ändå med er podd i öronen. Och helt plötsligt tänkte jag knappt på att jag blev sjöblöt. Tack för en bra podd!

Svar: Tack själv snälla! Kram! :)
Moa DeBruin

2017-10-08 ♥ 19:14:20

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback