06. Me too

I avsnitt nummer 06 avhandlar vi #metoo. Vi pratar om våra egna erfarenheter kring sexuall trakassierier. Vad kan vi göra åt det här? Hur går vi framåt? 
 
Jag avlägger en resumé av kvällen för Stora Influencerpriset och ger även tre stycken PEPP av varierad karaktär. Bland annat inbegriper det att jag läser en dikt. Japp. Någon gång ska man väl ha gjort det. 
 
Regina berättar om några märkliga Halloweenkostymer hon har haft på sig genom åren. Varav en innebar att hon inte kunde sitta ner på en hel fest... Hehe. 
 
Lyssna här nedan eller via podapparna. Vi finns på Facebook också, gilla oss gärna där! 
 
 
 

Kommentera gärna!
Vardagskrönikören

Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste Vardagskrönika ”De sociala mediernas tvångströja”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

Ha det,
Vardagskrönikören!

2017-10-22 ♥ 14:18:14 » URL: http://vardagskronikoren.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback