Bortglömd och blommig afterwork

Igår var det dags för after work. Jag, min kompis Elin och våra svägerskor träffades. Orka svänga sig med ultravuxenordet "svägerska" känner jag, men dom är det.
 
Min och Elins småbröder är nämligen kompisar och igår hade vi AW med deras respektive. Snacka om rimlig kombo eftersom vi är vänner och släkt kors och tvärs. 
 
Vi hade planerat middag och shuffle board vilket jag ringde och bokade för över en månad sedan. Men när vi kom till stället kunde dom inte hitta oss i bokningen. HAHA! Börjar ni liksom jag skönja en trend här? Allt från hotellrum till roomservice och korvbeställningar fipplas bort när det kommer till mig. Det börjar nästan bli humoristiskt. 
 
Personalen var hur som helst snälla att fixa fram ett bord åt oss ändå och sen bjöd dom på en halvtimmas shuffle board. Det var den enda lediga shuffle-tiden på hela kvällen. Så det var ju proffsigt skött. Även om vi gärna hade shufflat lite längre än så. 
 
ABSOLUT bäst var ändå att tre av fyra person i vårt sällskap dök upp i likadan tröja! Helt oplanerat! Haha! 
Jag har aldrig känt mig mig så malplacerad i randigt. Det måste jag säga. 
 
 
 
 
 
När vi skulle dela upp lagen i shuffle board funderade vi först på om vi skulle köra "dom i blommigt mot resten" men sen valde vi att dela upp oss två och två. Mest rättvist. 
 
En kul men möjligen kort kväll. 
 

Kommentera gärna!
viskningen

Ser härligt ut! Ha en fin dag :)

2017-10-22 ♥ 08:34:13 » URL: http://viskningen.blogg.se
Sandra R

Nästa gång tycker jag att du börjar med att fejka en bokning så slipper du känna den lilla besvikelsen i att de faktiskt klantat sig. :D

Svar: haha jag ja får göra det! Det har ju hittills löst sig ändå ;)
Moa DeBruin

2017-10-22 ♥ 18:46:00 » URL: http://rapsbagge.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback