Butiksöppning och lerdejt

Igår (innan vi höll på att bli överkörda) var jag i Falköping med jobbet för att H&M Home öppnade. En före detta kollega är butikschef där nu och vi ville överlämna en blomma. 
 
 
 
 

ORKA för övrigt att Falköping får H&M Home men inte vi i Skövde............ Det är sådant som skaver när man bor i mindre städer. Som ett eksem i ljumsken. MEN MEN. Jag ska inte deppa. Neeeeeeej då. Ingen fara. Alla ni som har H&M Home i era städer, fortsätt för all del att handla där i obegränsad omfattning, TÄNK INTE PÅ MIG! Neeej då. 
 
Nå ja. 
 
Utanför butiken var det festligheter och trumpetfanfarer dagen till ära. Gotta love småstaden för sånt!
 
 
 
 
 
Efter butiksöppningen hann vi med ett besök på Falköpings Osteria. Ett paradis för alla cheese löööövers. Och möjligen ett helvete för dom som inte gillar ost. Min kollega gick där ifrån ett antal hundra kronor fattigare och sen luktade det gammal prutt i bilen hela vägen till Skövde. Mys! Men jag hoppas min kollega får många njutningsfulla ostkvällar framöver. Det unnar jag henne. 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen fick jag och barnen besök av kompisar. Vi bestämde oss för att trotsa regnrusket och begav oss ut i naturen. Vi tog oss upp för "ett högt berg" vilket barnen tyckte var väldigt spännande. 
 
 
 
 
Sen bestämde dom sig för att testa tåligheten på sina ytterkläder genom att åka rutschkana i leran. Alla var mycket nöjda med resultatet och ville att jag skulle fotodokumentera.
 
 
 
 
 
Efter det gick testandet vidare till lekparkens djupaste vattenpöl. 
 
 
 
 
 
Även detta test klubbades igenom som godkänt. 
 
Så bra. 
 
Nu har vi en hall som är mer brungeggig än vit men vi har även två surfplattor som inte blev använda på en hel eftermiddag trots att det regnade. Så det är okej. 

Kommentera gärna!
Malin

Alltså den randiga supersnabbt jackan med reflexstjärnor, vart kan man köpa den? Precis en sådan har mitt barn förklarat för mig som din drömjacka! 😍

Svar: från Molo :)
Moa DeBruin

2017-10-26 ♥ 18:58:07
sandra - 3 barns mamma <3

Ohh jösses vilka ler pölar. Vilket barn hade inte gillat den utflykten ;)

Ha en fin helg!!!

Svar: detsamma :)
Moa DeBruin

2017-10-27 ♥ 09:21:43 » URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Fru B

Vilken härlig dag!

2017-10-29 ♥ 07:41:03 » URL: http://heycherryberry.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback