Spiderchick

Ett skratt som inte tog slut
En del saker minns man lite extra. Det behöver inte vara en stor grej. Men man minns för livet. Så att säga. 
 
En sak som jag kommer ihåg väldigt tydligt var när jag var omkring 11-12 år. Jag hade ont i halsen och fick åka in till sjukhuset med mamma. 
 
Väl där blev vi placerade i ett litet, litet rum utan fönster. Där fick vi vänta. Och vänta. Och vänta. Det var av någon anledning fruktansvärt varmt i rummet så vi började skala av oss kläderna. Först jackan. Sen en tröja. Skorna. Vi blev varmare och varmare och svetten låg som en klibbig hinna över våra kroppar.
 
Plötsligt började mamma fnissa. Sen började jag fnissa. Mamma skrattade till. Jag skrattade till. Innan vi visste ordet av låg vi dubbelvikta över en brits och skrattade så att tårarna sprutade. Ni vet ett sådant där hejdlöst skratt, som bara kommer. Man skrattar så att magen gör ont och man VILL sluta för magmusklerna krampar men det går inte för skrattsalvorna står liksom på kö i munnen och bara MÅSTE ut. Och varje gång man tänker att nu - NU - kan jag sansa mig och sluta skratta då hör man den andra frusta och så är man igång igen. 
 
Knack knack... Plötsligt kom doktorn in i rummet och där satt jag och mamma halvnakna, svettiga och gapskrattandes med tårar rinnande nedför kinderna.
 
Mycket oklart vad han trodde att vi höll på med?
 
Men som läkare har man upplevt det mesta. Kan jag tänka mig. 
 
 
 
Har ingen bild på mig och mamma men där emot den här bilden som är tagen HOS mamma.
 
Mli

Haha, jag och min mamma kan få exakt samma slags infall. Love it! Mammor <3

Svar: haha ja mammor är fina dom!
Moa DeBruin

Elisabet

Vilken härlig historia!

E

Här om natten vaknade min 3 åring för att gå och kissa vid klockan 04 ca. Jag står sömndrucket och väntar på att hon ska bli klar. På pappershållaren hänger det en nästan tom rulle som ingen har orkat byta. Det finns kanske tio cm kvar på den. Hon tittar på den och säger med sin klara lilla röst.
- Mamma, den ska vi spara till jul.

Jag höll på att kikna av skratt och kunde ej sluta där jag låg i sängen sen. Jag tyckte det var orimligt kul kl 04 på morgonen. Höll på att väcka hela familjen. Kunde ej sluta.

Svar: haha förstår detta! :)
Moa DeBruin

Emma

De situationerna när man verkligen inte FÅR skratta är ju bara bäst. På ett viktigt möte till exempel, kläcker någon något roligt då så går det verkligen inte att sluta! Eller bara dom gångerna man skrattar så att tårarna sprutar och sminket rinner, hur härligt är inte det? :)

Svar: det är fantastiskt! Älskar dessa tillfällen :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress