Födelsedagsbarn på rad

Vad UNDERBART det är att komma hem till familjen efter att ha varit borta! 
 
Igår mötte Spiderpapa och spiderkidsen upp mig när jag steg av tåget från Stockholm och sedan swoooshade vi iväg på kalas. Med tårta och paket firade vi en 89-åring och en 35-åring. Den ena var min kusin och den andra min mormor. Ni får själva gissa vem som fyllde vad. 
 
 
 
 
 
Efter kalaset for vi iväg för att fira en av mina äldsta vänner som också har fyllt 35 år. Det blev bubbel, middag, tårta, lekar och trevligheter. Barn och vuxna i en enda salig röra. Högt och lågt. Hit och dit. Upp och ner. Skratt och gladgråt. En helt perfekt kväll med andra ord! Om min man hade fått bestämma hade vi varit kvar än. 
 
 
 
 
 
 
Idag tog vi en lång sovmorgon och efter lunch var vi bjudna på ÄNNU ett kalas. Jo visst. Kalsandet finner inga gränser denna helg. Jag tog en promenad dit. Ni kan se på mina hårtestar att det var medvind (hashtag det går bra nu).
 
 
 
Idag var det min fina svärmor som fyllde år. 
 
 
 
 
Trots att tårtan just flödat påminde barnen oss om att det faktiskt är tradition att om man är född 2009 eller senare ja då får man gå till farmors kiosk och köpa en glass när man är hos just farmor. Sådana traditioner ruckar man INTE på. Så här i oktober kom glassen med ett lager is också = mer för pengarna! 
 
 
 
 
Efter kaffe, glass och tårta började vi måla (vad jag antar) ett stort släktkonstverk. 
 
 
 
 
 
Minstakusinen tyckte möjligen att det var roligast att testa hållfastheten på allas frisyrer. Hon drog och kände och klämde. Samtliga släktens hårsäckar fick sedermera godkänt i besiktningen, låter hon hälsa. Tur!
 
 
 
 
Sen chillade vi och sökte efter resor till Holland. Min svärfar är från Haag. Det är därför vi heter deBruin i efternamn förstår ni *kan höra era polletter trilla ner unisont*. I vår vill vi gärna åka till Holland och se var vårt efternamn mynnar ifrån. 
 
 
 
 
 
 
En kalasig och mycket bra helg. 
 
Nu: Se på serier resten av kvällen. 

Kommentera gärna!
Helena

Vad kul att ni ska åka till Holland i sommar! Min man är från Holland och jag bodde där med honom i två år innan vi flyttade hit igen. Han kommer från Maassluis som inte ligger jättelångt ifrån Haag. Måste tipsa om att besöka Delft som ligger i närheten, jättemysig lite mindre stad (med ett Ikea, där hängde jag ibland när jag hade hemlängtan eller var sugen på Delicato-bollar, hehe) och även Scheveningen som ligger i princip bredvid Haag, superfin strandpromenad. Holland är överlag ett härligt land tycker jag, hade lätt bott där om jag inte kunnat bo här i Sverige 😊

Svar: 😄👍 ska bli jättekul att åka dit! Tack för tips!
Moa DeBruin

2017-10-15 ♥ 21:21:17
Charlotte

Du måste se serien "Parenthood", såå bra serie som faktiskt skiljer sig från mängden av alla högrankade och ofta överskattade serier just nu. Hög igenkänning, många skratt & även lite gråt; alltså, en serie när den är som bäst :)

Tack för världens bästa blogg btw. Du verkar vara en sån fantastisk person och en toppen-mamma - tack för allt du delar med dig och för att du fortsätter göra blogg-världen till en bättre, roligare & klokare plats :)

Svar: Tack för tips! Och tack snälla för fina ord som VÄRMER! 😄 kram!
Moa DeBruin

2017-10-15 ♥ 22:07:07
Viskningen

Låter hur drömmigt som helst! Ni är så värda det!

2017-10-16 ♥ 09:43:37 » URL: http://viskningen.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback