Spiderchick

Bloggmammorna - fyra typer
Minns när jag listade de här fyra olika bloggmammatyperna? SÅKLART ni minns! Hehe. Eh. Inte? Okej. 
 
Här kommer fyra bloggmammatyper till:
 
TräningsTina
Innan TräningsTina fick barn var hon en soffpotatis. Nu är hon mamma, nyfrälst träningsfreak och ser det som sitt kall i livet att peppa även andra mamas att skaka liv i rumpmusklerna. TräningsTinas idé om semester är en löpresa till Mallorca och hon planerar att släppa minst en bok i ämnet samtidigt som hon jonglerar hantlar och nykläckta bebisar. Innan de vanligt rörliga föräldrarna har hunnit ur sängen på morgonen har TräningsTina redan uppdaterat Instagram med det senaste yogapasset. 
Därför gillar vi TräningsTina: Hon är alltid full av energi.
 
BohemBella
BohemBella inreder barnens rum med skolplanscher från 1921 och hon förstår inte varför man ska ha en barnvagn från Brio när man kan fynda en med överdimensionerade hjul på second hand? Bellas barn är döpta efter franska konstnärer, matchar alltid mammas vintageklänningar och går på förskola som stavas föräldrakooperativ. 
Därför gillar vi BohemBella: Hon återvinner och återbrukar.  
 
KändisKajsa
I början av 90-talet hade KändisKajsa en hit i Melodifestivalen. Bara genom att registrera sin webbadress fick Kajsa därför massor av läsare och nu behöver hon inte anstränga sig nämnvärt för att behålla följarna. Kajsas försörjning 2017 består i att publicera alldeles för långa blogginlägg innehållande suddiga mobilbilder och rörliga klipp filmade på fel håll. Deltagandet i Fångarna på Fortet tillsammans med de semikända tonårsbarnen har en stående bokning i kalendern. 
Därför gillar vi KändisKajsa: Hon bjuder på sig själv. 
 
LivsstilsLina
I LivsstilsLinas liv har allting som händer en tanke. Barnens rum är inredda i militärisk precision och här samsas Tipitälten med vimplar, stringhyllor och noggrant utvalda kaniner från Maileg. Under tiden Lina väntar på att ett glossigt magasin ska ringa och vilja göra hemma-hos-reportage bakar hon cookie on a stick och ordnar barnkalas med tema. I Linas liv ingår det även att aldrig kalla något för "gröt" eller "fil med flingor". Nej man säger "bowl". Stor skillnad. 
Därför gillar vi LivsstilsLina: Hon visar att familjelivet inte måste vara plastleksaker och blaskig filmjölk. 
 
 
 
Bild på en bloggmamma. 
Nathalie

Hahaha så klockrent!! Det luktar Anna Book om kändiskajsa tycker jag 😂😂

Svar: Möjligen 😏 men det stämmer in på rätt många tycker jag! 😆
Moa DeBruin

Therese A

Bara att läsa om livstilsLina blir jag lite lätt irriterad 🙄

Svar: Haha är det så?
Moa DeBruin

Rebecka Lindström

Hahahha klockrent som vanligt!!!! Tror jag är lite av LivsstilsLina haha

Svar: 😄👌🏻😘
Moa DeBruin

Emma - På Smällen!

Haha! Jag älskar såna här inlägg! Men vem är jag undrar jag nu? Läste ditt gamla inlägg också men hittade inte mig, eller så är jag kanske blind på mig själv haha!!

Svar: Du är inte en person man placerar i en mall, helt enkelt :)
Moa DeBruin

Anonym

Hahaha håller med Therese A här ovanför! Känner allt för många som har hem där barnrummen ser ut just sådär... tipitält, vimplar, grå/vit inredning.. och en sån där lampa där man kan skriva in valfri text 😂 Det ser ju inte dumt ut... men alltså allas hem ser ju likadana ut?? 😂

Svar: Det blir ju så med trender, att plötsligt är alla hem exakt likadana 😊
Moa DeBruin

Ida

Word på bowl. "Muesli med mjölk som vi brukar kalla det" som Mia Skäringer poddade. 😉

Anonym

Så vem är du?

Svar: Skulle säga HumorHanna, som du ser via länken.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress