Kultur och gåvoutlämningar

Låtom oss se vad vi hava haft för oss under denna helg. 
 
I lördags mötte jag och barnen upp några kompisar på stan för mat på Gyllene Måsen. 
 
 
 
 
 
Sen gick vi på teater. Vi såg Madicken. 
 
 
 
 
Efter föreställningen kikade barnen in under draperiet och hade allmän frågestund med en av skådespelarna. Undringarna var allt ifrån "vad heter hon som spelar Madicken?" till "slog rektorn lus-Mia på riktigt??" (det senare var tydligen ett stunt) (pjuh). 
 
 
 
 
 
Efter teatern tog vi bussen hem. Kompisarna bor på samma linje. Så praktiskt. 
 
 
 
 
 
Igår lånade vi våra grannars bil (vår bil är ännu inte beställd) och åkte för att storhandla. Så skönt att nuförtiden kunna handla med barnen utan att multipla kriser uppstår. 
 
 
 
 
 
Även hiss kan vi numera åka utan att någon bryter ihop för att hen inte fick trycka på hissknappen. Det kallar jag vardagslyx!
 
 
 
 
 
Efter middagen tog barnen på sig finutstyrsel och gick med gåvor till grannarna. Våra grannar har nämligen varit världens snällaste och lånat ut både bilar och cyklar till oss efter Pruttibangbangs bortgång. Det förtjänar man ett tack för. 
 
 
 
 
 
Tillbaka kom barnen med glass. Jackpott. 
 
 
 
 
Sen tillverkade dom en bil av skokartonger. En "volvoaudi" närmare bestämt. Ja. Ni hör ju att det är två barn som har varit med sina föräldrar och provkört bilar det senaste. 
 
 
 
 
Sen karvade vi en Halloweenpumpa också men mer om det i nästa inlägg. 
 
En lugn och skön helg vill jag summera detta som. 
 
Häpp! 
 

Kommentera gärna!
Missj

Haha, känner igen det där med att inte få trycka på knappar. Vår lille är helt galen i att trycka på alla knappar som går att trycka på. På bussen, i hissen, lampan...
Hissen är värst eftersom vi bor på 6:e våningen och det har ju hänt att den turen tagit rätt lång tid eftersom han tryckt på en hel radda knappar utan lov.. :P

Svar: I feel ya ;)
Moa DeBruin

2017-10-23 ♥ 17:53:44 » URL: http://nouw.com/missj
Borran

Så lyxigt med så fina grannar! 😍❤️

Svar: verkligen! :)
Moa DeBruin

2017-10-23 ♥ 20:21:46

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback