Mot Stockholm

Spännande rubrik på detta inlägg, det måste jag säga. Ett riktigt klickbait. 
 
Japp.
 
Jag är alltså på väg till huvudstaden. Tåget var i vanlig ordning försenat. Jag var icke förvånad. Ge mig ett SJ-tåg som går i tid och jag ska giva eder förvåning! Någon tågvärd har jag inte heller sett till sedan jag steg ombord vilket stärker min teori om att det finns ett panicroom att tillgå för personalen vid förseningar. Mjehe*
 
 
 
 
 
 
 
Well. Imorgon ska jag som bekant gå på Stora Influencer-galan men jag åker upp redan idag för att bli intervjuad till podcasten We are Influencers. Så himla roligt! Men även nervöst eftersom jag inte ser mig som en influencer per se. Å andra sidan är ju mitt sätt att vara också ett sätt att... Ja. Vara. 
 
Sen ska jag försöka hitta en outfit till galan. Klädkoden är glam och jag har exakt noll glammiga kläder i min garderob. Jag får helt enkelt be till klädgudarna att det finns en outfit någonstans på Stockholms gator som ropar mitt namn.
 
Förutom att jag är nominerad till Årets Veteran ska jag och Lisa dela ut pris tillsammans. Pirr! Och imorgon vid lunch kommer Matilda upp för att joina mig. Så fab!
 
 
 
 
 
Jag uppdaterar er senare om podintervjun och eventuella fynd av glammig outfit. Häng med på min Instagram också vettja, speciellt story som jag planerar att uppdatera aktivt. 
 
Häpp!
 
*Är jag den enda kontinuerligt aktiva tågvärds-konspiratören i Sverige? Kanske i VÄRLDEN?? Jag tror det. 

Kommentera gärna!
viskningen

Heja dig!

2017-10-12 ♥ 15:28:25 » URL: http://viskningen.blogg.se
Hannhanna

Som både lokförare och delvis tågvärd kan jag avslöja att panicroomet finns oftast framme hos föraren. När man behöver lätta sitt hjärta för att inte få utbrott bland passagerarna behöver alltid lokföraren kaffe just då. Oavsett om lokföraren är kaffedrickare eller inte ;-).
Lycka till på galan, jag håller tummarna för dig!

Svar: Hehe låter mycket smart! Tack snälla för tumhållning!
Moa DeBruin

2017-10-12 ♥ 20:39:22 » URL: http://nouw.com/hannhanna

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback