Oraka linjer

Femåringen har haft besök av en kompis i eftermiddag. De tillverkade Superman-märken som de sedan tejpade fast på sina tröjor. Efter idé av femåringen. 
 
 
 
 
Kompisen satt länge och målade noggrant och tjusigt i rätt färgskala. Femåringen där emot raffsade snabbt ihop vad han tyckte var ett rimligt superman-resultat. Han är med andra ord PRECIS som jag. Idérik. Men lite slarvig. Kreativ. Men inte speciellt noggran. En doer. Men kanske inte en finnisher. If you know what I mean. 
 
Men man kan leva ett bra liv även utan raka linjer, som jag alltid så klokt brukar säga*
 
*Möjligt att jag sa det första gången nu. 

Kommentera gärna!
Anonym

Det där är superman, inte spiderman!

Svar: skrev superman på ett ställe och spiderman på ett? Sorry för virrig.
Moa DeBruin

2017-10-03 ♥ 20:18:20
marie

Jag har en vän vars pappa, redan på 1900-talet, myntade klassikern - "Lite snett är också rätt". Det har jag snott rakt av!

Svar: haha bra talesätt!
Moa DeBruin

2017-10-04 ♥ 14:46:27
Anonym

Ha, det där låter precis som jag! Skulle gärna vilja ha det i en kalender typ : ". Idérik. Men lite slarvig. Kreativ. Men inte speciellt noggran. En doer. Men kanske inte en finnisher. " av Spiderchick 😘❤️ Dä ä grym😉

2017-10-04 ♥ 21:34:29
Anonym

Ha, bra sagt! Låter som jag😄. Skulle vilja ha det på kalendern eller tavlan, typ : ". Idérik. Men lite slarvig. Kreativ. Men inte speciellt noggran. En doer. Men kanske inte en finnisher. " sagt av Spiderchick😉 Du ä grym😘

Svar: Hehe 😄😘
Moa DeBruin

2017-10-04 ♥ 21:36:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback