Snart bortslarvad

Jag har köpt en tubhalsduk till mitt barn. Detta trots att jag vet att den här typen av textil har en minimal chans att klara sig i skolans värld. 
 
 
 
 
 
Alla föräldrar vet att all typ av vinteraccessoar till barn (och vuxen med för all del) med största sannolikhet försvinner inom någon eller några veckor. Ingen vet riktigt hur det går till men enligt min uppskattning är det troliga tillvägagångssättet följande: Till en början smyger sig accessoaren in under barnets hylla, bort från blickar och medvetenhet. Efter det här gömstället sker en möjlig förflyttning till torkskåpet där den effektivt kamoufleras av grus, väta och en rad likartade artiklar. Efter någon dag når den det gudsförgätna golvet i torkskåpet för att sedan ta sig till botten av korgen med bortglömda plagg. Vid det här laget har accessoaren antagit smutsfärgen av Precis Allting Annat och är därför mycket svår att upptäcka för det mänskliga ögat. Vart den tar vägen efter det här vet bara de högre makterna men troligen mynnar den ut i någon slags evighet av bortglömdhet. Möjligen kan den hinna med en oönskad omväg till kapprummet i matsalen också.  
 
Men men.
 
En del saker köper man helt enkelt med inställningen RSDV*
 
* Roligt så länge det vara
 

Kommentera gärna!
Dalle

Ursäkta alla kommentarer haha men kan ej låta bli-sörjer fortf mössan jag tappade i vintras nämligen. Den var lagom tajt o cool o stor på toppen..snyft.

Svar: relaterar till känslan! Jag tappade också bort Den Perfekta Mössan i vintras men den var från Åhlens och som tur är produceras samma modell även i år. Planerar att köpa TRE på en gång :)
Moa DeBruin

2017-10-18 ♥ 09:18:39
Anonym

Har du namnat den? (Förlåt, från en yrkesskadad fritidspedagog i F-klass!) 🙈😅😂 Vi har en superstor låda fullknökat med onamnade kläder som inte någon verkar sakna.... 😳😅

Svar: haha ja! Vi har namnat. Har varit urkass på det tidigare och då får man verkligen skylla sig själv. Men nu är vi bättre :) Märkligt det där med alla kläder som ingen vill kännas vid? hm...
Moa DeBruin

2017-10-18 ♥ 11:40:30
sandra ledin

Hahahaha!!! Den teorin delar jag i ur och skur. Tanken att det finns textil ätande ting i kapprummen har också paserat i mitt huvud. Men man blir lika förvirrad varje gång 5 par vantar gar försvunnit fortare än barnen äns varit där :P

Svar: mycket märkligt fenomen........ ;)
Moa DeBruin

2017-10-18 ♥ 11:53:16 » URL: http://mammansandra.blogg.se/
Dalle

Haha jag får också köpa samma igen faktiskt!! Har velat lite fram o tbx.Kände mig lite tråkig som ville köpa exakt samma bara, konstiga tankar en mössa kan framkalla! Det är väl det som kallas stil, när en köper det en vill ha o inte bryr sig! Heja oss seriemösseköpare haha!

2017-10-18 ♥ 12:45:28
Binki

Jag betraktar mössor, halsdukar och vantar åt barn som ett kretslopp. Vi brukar köra med tre-gångers-regeln: Har vi gått förbi ett tappat plagg på gatan tre gånger vid tre olika tillfällen, och det ligger kvar när vi kommer förbi en fjärde gång, så tar vi med det hem och tvättar det och använder det. Samma sak med onamnade saker på fritids, det finns ofta en sista dag innan sommarlovet när allt sedan skänks bort, då brukar jag adoptera diverse galonisar i lämplig storlek inför hösten - jag har fyra barn, så det är välkommet med att spara en slant.

Svar: Låter mycket rimligt 👌🏻
Moa DeBruin

2017-10-18 ♥ 15:15:08

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback