Soppa och maoamkolor

Två dagar i veckan jobbar jag ute på en arbetsplats. Det tillhör mina konsultuppdrag. Då äter jag i princip ALLTID samma sak till lunch - tomatsoppa och focaccia. 
 
 
 
 
Det är så gott att jag inte riktigt förstår hur jag någonsin ska kunna frångå detta koncept? Matilda fick mig att köpa någon slags blomkålssoppa en gång och det ångrar jag än idag. Den lunchen är en missad tomatsoppa som jag aldrig får tillbaka, liksom. Jag undrar förresten vad det gör mig till för matlådetyp..? 
 
På jobbet finns det även alltid Maoamkolor att tillgå. 
 
 
 
 
Det är verkligen jobbgodis för mig.
 
När barnen hade kalas senast beställde vi godis från ett ställe i stan och då hade dom lagt ner Maoamkolor i påsarna och jag blev nästan förolämpad. GRATISKOLOR i en påse som vi har betalat pengar för?? Ja. Tills jag insåg att alla människor kanske inte jobbar på en arbetsplats med obegränsad tillgång till Maoamkolor.
 
 
 
 
Slut på intagsrapport från jobbet. 

Kommentera gärna!
fitnessgothenburg.blogg.se

Mumsigt 👏🏻

2017-10-02 ♥ 20:22:16 » URL: http://fitnessgothenburg.blogg.se/
Malin

Haha! Intressant det där. På mitt jobb har vi också gratis godis åt våra kunder (nåja vi anställda äter mest) men vi KÖPER dom av ett företag. Alltså är det gratis för våra kunder men inte för företaget. Kanske lika hos er? :)

Svar: Högst gratis för mig! Möjlig belastning för något av kostnadsställena hos min samarbetspartner. Men troligen inget som svider allt för mycket :)
Moa DeBruin

2017-10-02 ♥ 21:09:55
Josefin

På mitt jobb fick vi sluta med godis till kunderna för att de anställda åt upp allt godis :( vi hade iofs godis med logga och det är SVINDYRT. :) hehe.

Svar: haha älskar personalen på ditt jobb ;) Hade kunnat vara jag!
Moa DeBruin

2017-10-03 ♥ 11:05:52
Anonym

Lyx med godis på jobbet! Vi får iofs nybakat bröd varje dag till ”frukost” men vad hade jag väntat mig på en tandvårdsklinik? En stor maffig godisskål? Nä kanske inte 🙈

Svar: haha, en godisskål på en tandvårdsklinik hade möjligen känts något dubbelt, rent budskapsmässigt ;)
Moa DeBruin

2017-10-04 ♥ 06:32:26
emma

Är det egengjord tomatsoppa? Snälla recept isf, för den ser så sjukt god ut! (jag har redan scannat igenom dina receptinlägg och försökt kolla upp själv, utan framgång!)

Svar: Bra scannat Emma! Soppan är dock köpt 🙈 ICAs egna 😊
Moa DeBruin

2017-10-04 ♥ 15:17:38

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback