Spiderchick

Stora Influencerpriset 2017
Vilken kväll vi fick! 
 
Jag vann inget pris. Men det var högst väntat. Elsa Billgren vann i min kategori och det är hon självklart värd. Så jag deppade ICKE ihop för detta. Neeeej då. Vi hade en fabulös galastund ändå. Jag är så glad att Matilda ville joina mig. 
 
 
 
 
 
Det var så roligt att träffa Lisa! Världens roligaste person. 
 
 
 
 
 
Jag och Lisa delade ut pris för Årets Samarbete. Efter min stand up-blackout var jag lite orolig att Black Out Inför Mången Människa blivit min lott i livet, men det var lugnt. Jag kände mig faktiskt väldigt avslappnad på scenen. Jag har liksom redan testat det värsta. Allt annat är en ljuv promenad i parken accompanjerad av valsång och rosa moln. 
 
 
 
 
 
Ebba von Sydow delade ut Ebbapriset. Hon hade inte fått tag i barnvakt för kvällen så lilla Ernst fick följa med ända upp på scen. Respekt ändå. 
 
 
 
 
 
Sen träffade jag Kenza! Yey! Jag har följt henne sedan hon började blogga för över 10 år sedan. 2006-2007 minns jag att det var hon, jag, StinaLee, Engla och ett gäng andra tjejor som knuffade varandra upp och ner på topplistan på blogg.se. Glory times. Kul att få säga hej efter ett helt decenium av sociala medie-följ. 
 
 
 
 
 
Efter prisutdelning var det mingel. Jag träffade bland annat Vanja och Johanna. Två personer vars karriärer jag beundrar. Johanna är bröllopskoordinator och har bland annat ordnat Kenza och Isabella Löwengrips bröllop. Vanja har alltid massa spännande projekt på gång. Bland annat är hon grundare till Babyloonz som producerar appar och tv-program till små barn. Femåringen tycker mycket om att titta på Josie och NaniTips till alla småbarnsföräldrar!
 
 
 
 
Ja-happ. 
 
Nu sitter jag och Matilda på tåget på väg hem till Skövde. Jag längtar abnormt mycket efter mina barn och möjligen även efter min man. Som jag alltid gör när jag har varit ute och "ränt". 
 
Över och ut. För nu. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress