Utebliven julklapp bliva tradition?

Jag och min man gav mina syskon en upplevelse i julklapp förra året - närmare bestämt Laserdome. Vi bokade in ett datum i början av det här året men sen fick vi tyvärr boka av för att någon skulle iväg eller vad det nu var, jag minns inte exakt.
 
Efter det har tiden gått och gått och gått... Och nu är det tio veckor kvar till julafton 2017 och julklappen för 2016 är ännu inte levererad.
 
- Vad synd, säger ni.
 
- PERFEKT! säger jag. 
 
Ha!
 
Jag hoppas att det här typen av givna men uteblivna upplevelser blir en tradition. I så fall kan vi snart avancera upp och ge bort skidresor, weekends till New York och multiveckor till Mauritius. Jättehärligt för mottagaren att öppna och billigt för givaren!
 
Det är möjligt att jag och min man kan komma att bli synade vad det lider men vi får väl njuta så länge det fungerar. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Louise

Årets julkapp, helt klart!!!

Svar: Hehe jaaaa!
Moa DeBruin

2017-10-10 ♥ 15:44:40
Camilla Klaar

Ja gjorde likadant och gav bort biocheckar (egengjorda) för att jag inte hann köpa och sa att de fick säga till när de skulle gå på bio så skulle jag boka och betala. Än så länge har de inte hört av sig och velat gå så..... Its a win win concept!!!
Var ju tvungen att kika in och kolla in diin blogg igen!!! Lycka till på Fredag... hela Jätten håller tummar och tår!!!!!

Svar: haha! Tack Camilla! :)
Moa DeBruin

2017-10-10 ♥ 16:55:49
Hannhanna

Hehe, du får hoppas att de inte läser din blogg och blir påminda ;)

Svar: det tror jag tyvärr dom gör ;)
Moa DeBruin

2017-10-10 ♥ 18:17:08 » URL: http://nouw.com/hannhanna
Kamilla

När min pojkvän fyllde 40 för fyra år sen fick han i födelsedagspresent av sin familj att han skulle få åka Svalbard ski marathon. Sen kom de på att det var för dyrt. Då skulle det bli nån fjällbestigning i något annat land. Sen blev det inget av det heller. I våras bestämde han att hans present skulle bli en vecka i stuga i Abisko hela familjen, så till slut fick de faktiskt ändå punga ut... =D

Svar: HAHA! det var ju snällt ;)
Moa DeBruin

2017-10-10 ♥ 18:47:28
Lovisa Glennfalk

ÅH laserdome körde vi på min möhippa. Hela gänget gick all in och vi hade såååå roligt. Så det positiva med en eventuell inlösning av deras present är att ni kommer ha the time of era liv (typ)!

Svar: haha jo vi får faktiskt se till att detta blir av!
Moa DeBruin

2017-10-11 ♥ 09:42:11
Sabina

Haha jag är i samma situation, min syster fick i julklapp att välja en teater under året som vi skulle se tillsammans, men den gåvan har hon ännu inte inkasserat :P

2017-10-13 ♥ 19:18:08 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback