Bröllopsfest och ottanväckning

Igår var vi bjudna på fest till några kompisar som har gift sig. Väldans trevligt! 
 
Följande bild är INTE en bild på en disktrasa eller motsvarande utan en bild på de strumpbyxor jag planerade att ta på mig. 
 
 
 
 
När jag väl hade fått dom över rumpan och magen så satt dom kvar där. Om man säger så. Ingen halkrisk. Om man säger så.  
 
I övrigt körde jag på mitt säkra festkort - läppstift. Jag är inte speciellt sminkig av mig men läppfärg använder jag gärna för att signalera kalas åt mig själv. 
 
 
 
 
Sen fyller läppstift en praktisk funktion i form av att det är svinlätt att hålla reda på vilken mugg som är ens egen. Det blir ju ändå en del glas och muggar när det är fest. Min lös på flera meters håll. 
 
 
 
 
 
Gårdagens barnvakt kom hem till oss och åkte hem när vi anlände från festen vid 01-snåret. Smidigt att ha barnen hemma i sina egna sängar. Mindre smidigt att dom bestämde sig för att vakna redan 06:15 imorse, hela två timmar tidigare än vanligt. Vilket naturligtvis var totalt väntat. 
 
När föräldrar har varit på fest och somnat sent då är det som att det sitter en familjegud någonstans och beordrar extra tidig väckning av barnen.  
 
Pass opp! Två päron som skålat i brus och stannat uppe till efter midnatt. Ratta in ottan på deras barn. Båda två! Ingen snooze. Uppfattat? Okej. VERKSTÄLL! 
 
Tur för mig att jag inte kan dricka speciellt mycket vin längre. Det tar verkligen stopp efter två glas och sen crejvar jag bara vatten. Vilket helt klart känns muntert dagen efter. 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback