Förnedrande paketöppning

I år var jag förutseende och köpte alla åttaåringens födelsedagspresenter redan en månad innan själva födelsedagen. 
 
Det kanske låter duktigt men problemet är att den här strategin inte fungerar för mig. INTE ALLS!
 
För i samma stund som jag lutar mig tillbaka och känner förberedelsernas ljumma segervindar smeka mina kinder så hinner jag 1) glömma bort var jag har gömt paketen och 2) dessutom glömma bort vad det är i dom?
 
Dagen innan åttaåringens födelsedag fick jag således den förnedrande uppgiften att leta reda på min egen paketgömma för att sedan, när jag äntligen hittade gömman (maaaan am I good at hiding!) tvingas öppna alla paket som jag så nogsamt och självgott slagit in fyra veckor tidigare. Ja jag kan ju inte ge bort saker jag inte ens vet vad det är. Plus att några var till lillebror. 
 
 
 
 
 
Påminn mig om att aldrig blir en sådan där som köper julklappar i september. Dessa paket kommer aldrig att nå granen utan istället dyka upp som fornminnen i någon utgrävning om si så där tusen år. Oklart om Pokémon och fidgetspinners fortfarande är populärt bland kidsen då. 
 

Kommentera gärna!
Hanna

Hehehe.Jag slog in mina första julklappar igår. Älskar att vara tidigt ute! Det enda dumma är att jag ofta glömmer bort att jag skaffat klappar, och köper fler och fler. Blir lite dyrt! Men kul för de som får.

Svar: verkligen kul för de som får haha :)
Moa DeBruin

2017-09-11 ♥ 19:01:25
Anonym

Men... varför va du tvungen att öppna dom??

2017-09-11 ♥ 22:16:58
Anneli

Tror inte min 21-åring upskattar en Barbie i julklapp i år...den får nog ligga några år till i väntan på barnbarnen kanske 😂

2017-09-11 ♥ 23:25:45
Hanna Karlsson

Haha, vilket roligt inlägg. Jag har redan köpt en julklapp till min mamma. Med tre barns födelsedagar tätt nu i vinter så gäller det att planera. :-)

2017-09-12 ♥ 06:24:16 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Mia

Mitt problem med att köpa presenter långt i förväg är att endera hittar jag sen något som skulle ha varit en mycket bättre present, eller så är det någon (läs: syskon) som kommer på en jättefin dyr present som de skulle vilja att vi skulle dela på.

2017-09-12 ♥ 12:37:24
Anonym

Jag fick en bok långt efter jul en gång. Jag orkade på den i affären och så typ den skulle jag vilja läsa, kanske finns den på biblioteket nu. Det har kanske i maj. Mamma nämnde typ men den fick du ju i julklapp. Men näe den låg fint inslagen i hennes gömma...

Svar: haha... Mami då! Hade kunnat vara jag
Moa DeBruin

2017-09-12 ♥ 20:07:02
HS

Undrar också varför du behövde öppna för att kolla vad som är i..? Har jag glömt bort vad jag köpt och slagit in så blir det bara extra spännande när mottagaren öppnar. :)

Svar: Haha jo men jag hade ju glömt vad som var till sjuåring och vad som var till lillebror
Moa DeBruin

2017-09-13 ♥ 12:22:13

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback