Frågeställningar kring Farang

Tittar ni på Farang?
 
Jag och min man tittar på det linjärt samt kronologiskt. Vilket känns... Retro. Hur som helst tycker vi att Farang är både spännande och bra. 
 
Jag har dock två frågeställningar:
 
1) Varför måste Ola Rapaces rollkaraktär Rickard gå runt i tjocka jeans HELA TIDEN? I Thailand?? Hur många plusgrader kan det vara? 35? 40? Man ser ju hur han lider för hela t-shirten dryper ju av svett i samtliga scener. Ta på dig shorts och flipflop människa! Vill jag säga åt honom. Han byter ju aldrig kläder heller. Obs! Har bara sett fyra avsnitt så det kan ju hända att han hinner köra en tvätt i avsnitt sju eller så. 
 
 
Foto: Tv4.
 
 
 
 
2) Varför måste Thyra (dottern) försvinna prick HELA tiden? Stanna här på hotellrummet säger Ola Rapace åt henne och två sekunder senare är hon över allt i Thailand UTOM på hotellrummet och involverar sig krångligt med massa kriminella. Vad är ditt problem Thyra?? Ta ett chillpill och lägg dig framför en tv och scrolla mobilen som en normal människa! Vettja. 
 
 
Foto: Tv4.
 
 
Slut på frågeställningar. 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Men åååh, jag missade gillahjärtat o tryckte ledsen smiley. Ursäkta 😊

Svar: Lööööögnt! 😊
Moa DeBruin

2017-09-20 ♥ 20:49:50
Anonym

Preciiiiis såna frågor gör så jag slutade kolla! Var även gravid när jag tittade och SÅ kinkig med vilken serie jag orkar lägga ner energi att titta på. De enda jag orkat kolla på är Game of thrones senaste säsong. Annars kollar jag bara om serier jag redan sett, finns inget som är klockrent längre :(

Svar: aaa så segt att känna så! I feel ya. Vi ser just nu flera helt okej serier men inga som känns BAAM. Har du inte sett Big Little lies eller Night of (båda HBO) så rekommenderar jag dessa starkt.
Moa DeBruin

2017-09-21 ♥ 11:56:29

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback